Vanavond LIVE: Tom en de Xbox-crew gaan verder met het GNHQ in Minecraft

Door: gamersnet | 03 juni 2015 16:20

Games

GN GERELATEERD - Woensdagavond is zoals altijd Toms gezellige stream-avondje op het GamersNET Twitch-kanaal! Net als vorige week gaat hij, samen met de vaste Xbox One-crew, druk in de weer om het GamersNET Headquarters na te maken in Minecraft! Eventueel nog bijgestaan door een potje Viva Piñata: Trouble in Paradise. Vrienden worden met Tom op Xbox LIVE? Voeg 'Tharduz' op Xbox 360 of Xbox One! Mocht je nog andere suggesties hebben voor games, opdrachten of wat dan ook: drop ze vooral hieronder of stuur Tom een tweet via @TomKauw! Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream!

GN GERELATEERD -

Woensdagavond is zoals altijd Toms gezellige stream-avondje op het GamersNET Twitch-kanaal! Net als vorige week gaat hij, samen met de vaste Xbox One-crew, druk in de weer om het GamersNET Headquarters na te maken in Minecraft! Eventueel nog bijgestaan door een potje Viva Piñata: Trouble in Paradise.

Vrienden worden met Tom op Xbox LIVE? Voeg 'Tharduz' op Xbox 360 of Xbox One! Mocht je nog andere suggesties hebben voor games, opdrachten of wat dan ook: drop ze vooral hieronder of stuur Tom een tweet via @TomKauw!

Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Tom en de Xbox-crew gaan verder met het GNHQ in Minecraft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.