Vanavond LIVE: Tom viert zijn tiende GamersNET-verjaardag met een stream!

Door: gamersnet | 24 juni 2012 13:26

Games

GN GERELATEERD - Woensdagavond staat als altijd in het teken van Toms streamavondje op het GamersNET Twitch-kanaal, maar deze woensdag is als geen woensdag tevoren. Vandaag, 24 juni 2015, viert Tom namelijk zijn tiende GamersNET verjaardag! Precies een decennium geleden maakte Tom zijn profiel aan op deze website en daarom wil hij deze heugelijke verjaring live met jullie vieren! Welke game er op deze verjaardagsstream wordt gespeeld, is deels aan jullie. Toms nieuwe pc is voorzien van Batman: Arkham Knight, maar uiteraard staan de vertrouwde games op Xbox One en Xbox 360 evenals klaar. Een potje Minecraft op de enige echte Minecraft-server (IP: gamersnetclan.nl) kan natuurlijk ook nog altijd live met jullie gedeeld worden. Laat gewoon van je horen wat je het liefst live meemaakt, dan regelt Tom de rest! Gaan we toch voor een potje GTA Online, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! In alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel! Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream! Tot dan!

GN GERELATEERD -

Woensdagavond staat als altijd in het teken van Toms streamavondje op het GamersNET Twitch-kanaal, maar deze woensdag is als geen woensdag tevoren. Vandaag, 24 juni 2015, viert Tom namelijk zijn tiende GamersNET verjaardag! Precies een decennium geleden maakte Tom zijn profiel aan op deze website en daarom wil hij deze heugelijke verjaring live met jullie vieren!

Welke game er op deze verjaardagsstream wordt gespeeld, is deels aan jullie. Toms nieuwe pc is voorzien van Batman: Arkham Knight, maar uiteraard staan de vertrouwde games op Xbox One en Xbox 360 evenals klaar. Een potje Minecraft op de enige echte Minecraft-server (IP: gamersnetclan.nl) kan natuurlijk ook nog altijd live met jullie gedeeld worden. Laat gewoon van je horen wat je het liefst live meemaakt, dan regelt Tom de rest!

Gaan we toch voor een potje GTA Online, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! In alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel!

Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream! Tot dan!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Tom viert zijn tiende GamersNET-verjaardag met een stream!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.