Vanavond LIVE: Toms nieuwe pc testen of The Elder Scrolls Online op Xbox One?

Door: gamersnet | 10 juni 2012 00:55

Games

GN GERELATEERD - Met veel peinzen, zwoegen en zichzelf tot twee keer toe nagenoeg elektrocuteren, is het Tom gelukt om zijn nieuwe game-systeem in elkaar te zetten en draaiende te krijgen. Driewerf hoezee en #pcmasterrace, natuurlijk. Nu kan de vaste Xbox-stream van de woensdagavond bijtijds ook ruimte maken voor een gezellige livestream vanaf pc, maar het is aan jullie om te beslissen wat er vanavond uiteindelijk gespeeld wordt op GamersNET Twitch-kanaal! Denk aan een potje grafisch genieten met GTA Online of The Witcher 3: Wild Hunt op de nieuwe pc, of het kersverse The Elder Scrolls Online uittesten op de oude, vertrouwde Xbox One. Van alles is mogelijk, onze Brabo deelt het allemaal graag met ons gezellige live-publiek. De uitkomst kan in jouw handen liggen, dus uit vooral je mening en laat horen wat je Tom ziet streamen vanavond! Mochten we vanavond toch voor een potje GTA Online gaan, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! In alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel! Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream!

GN GERELATEERD -

Met veel peinzen, zwoegen en zichzelf tot twee keer toe nagenoeg elektrocuteren, is het Tom gelukt om zijn nieuwe game-systeem in elkaar te zetten en draaiende te krijgen. Driewerf hoezee en #pcmasterrace, natuurlijk. Nu kan de vaste Xbox-stream van de woensdagavond bijtijds ook ruimte maken voor een gezellige livestream vanaf pc, maar het is aan jullie om te beslissen wat er vanavond uiteindelijk gespeeld wordt op GamersNET Twitch-kanaal!

Denk aan een potje grafisch genieten met GTA Online of The Witcher 3: Wild Hunt op de nieuwe pc, of het kersverse The Elder Scrolls Online uittesten op de oude, vertrouwde Xbox One. Van alles is mogelijk, onze Brabo deelt het allemaal graag met ons gezellige live-publiek. De uitkomst kan in jouw handen liggen, dus uit vooral je mening en laat horen wat je Tom ziet streamen vanavond!

Mochten we vanavond toch voor een potje GTA Online gaan, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! In alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel!

Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Toms nieuwe pc testen of The Elder Scrolls Online op Xbox One?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.