Vanavond LIVE: Wat streamt Tom vanavond op Xbox One of 360?

© PXimport

Vanavond LIVE: Wat streamt Tom vanavond op Xbox One of 360?

Geplaatst: 1 juli 2012 - 07:11

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - De zwoele woensdagavond nadert en terwijl de zon steeds warmer brandt, vraagt onze Tom zich af wat hij straks zal streamen op het GamersNET Twitch-kanaal. De Xbox One en Xbox 360 staan klaar, de games zijn gesorteerd, nu is het aan jou om je mening te uiten over wat de Brabo vanavond live zal spelen. Tom heeft recentelijk de Limited Edition van Gears of War 3 op de kop getikt, er is nog altijd vraag naar een razendsnelle Forza Horizon 2-stream en uiteraard is het mogelijk om de Xbox-jongens op te trommelen voor een potje GTA Online of Minecraft. De keuze is reuze, hak die knopen door! Gaan we toch voor een potje GTA Online, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! In alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel! Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream! Tot dan!

GN GERELATEERD -

De zwoele woensdagavond nadert en terwijl de zon steeds warmer brandt, vraagt onze Tom zich af wat hij straks zal streamen op het GamersNET Twitch-kanaal. De Xbox One en Xbox 360 staan klaar, de games zijn gesorteerd, nu is het aan jou om je mening te uiten over wat de Brabo vanavond live zal spelen.

Tom heeft recentelijk de Limited Edition van Gears of War 3 op de kop getikt, er is nog altijd vraag naar een razendsnelle Forza Horizon 2-stream en uiteraard is het mogelijk om de Xbox-jongens op te trommelen voor een potje GTA Online of Minecraft. De keuze is reuze, hak die knopen door!

Gaan we toch voor een potje GTA Online, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! In alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel!

Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream! Tot dan!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten