Vanavond LIVE: Welke game speelt Tom vanavond op pc of Xbox?

Door: gamersnet | 15 juli 2012 15:53

Games

GN GERELATEERD - De woensdagavond staat weer voor de deur en de streamer van dienst is nog druk aan het werk op GamersNET HQ. Daarom heeft Tom ook nog geen benul van wat hij vanavond streamt op het GamersNET Twitch-kanaal! De pc, Xbox 360 en Xbox One staan klaar voor een wild potje livestreamen, maar de keuze voor welke game is aan jou! Vorige week was Tom natuurlijk samen met zijn Xbox-crew live in Gears of War 3 en daarvoor liet hij tijdens Friday Night Live een stukje van de console-versie van The Elder Scrolls Online zien. Slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal gespeeld kan worden en vergeet niet: ook jouw mening telt bij de uiteindelijke keuze. Check ook Toms gamecollectie op GamersNET voor meer inspiratie voor suggesties! Gaan we toch voor een potje GTA Online, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! Voor vriendschappelijke Xbox-gesprekken met Tom kun je altijd Tharduz toevoegen op Xbox Live en in alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel! Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream! Tot dan!

GN GERELATEERD -

De woensdagavond staat weer voor de deur en de streamer van dienst is nog druk aan het werk op GamersNET HQ. Daarom heeft Tom ook nog geen benul van wat hij vanavond streamt op het GamersNET Twitch-kanaal! De pc, Xbox 360 en Xbox One staan klaar voor een wild potje livestreamen, maar de keuze voor welke game is aan jou!

Vorige week was Tom natuurlijk samen met zijn Xbox-crew live in Gears of War 3 en daarvoor liet hij tijdens Friday Night Live een stukje van de console-versie van The Elder Scrolls Online zien. Slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal gespeeld kan worden en vergeet niet: ook jouw mening telt bij de uiteindelijke keuze. Check ook Toms gamecollectie op GamersNET voor meer inspiratie voor suggesties!

Gaan we toch voor een potje GTA Online, vergeet dan niet ons te komen versterken bij de GNHQ Crew en Tom toe te voegen onder BrabantsWit op de Rockstar Social Club! Voor vriendschappelijke Xbox-gesprekken met Tom kun je altijd Tharduz toevoegen op Xbox Live en in alle gevallen kun je ook op hechte pc-buddies worden met Tom, check daarvoor vooral zijn opnieuw leven ingeblazen Steam-profiel!

Rond 21:00 uur begint Tom met de livestream! Tot dan!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Welke game speelt Tom vanavond op pc of Xbox?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.