Vanavond LIVE: Yavannah gaat middeleeuws op Stronghold Crusader!

© PXimport

Vanavond LIVE: Yavannah gaat middeleeuws op Stronghold Crusader!

Geplaatst: 14 juli 2012 - 07:52

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - Dinsdagavond, zoals altijd de avond van Yavannah op het GamersNET Twitch-kanaal! Onze lieftallige stream-dame van BetaBreak heeft laten weten dat ze op deze grauwe dinsdag een donderend potje Stronghold Crusader zal delen met het altijd charmante live-publiek van GamersNET. Kom vooral langs voor al je interactieve gezelligheid! Vanaf 21:00 vanavond zal Yavannah live kruisvaarders afweren, forten versterken en manschappen trainen binnen de muren van haar vesting. Spanning alom dus. Ondertussen is er genoeg mogelijkheid om bij te praten met je kameraden van GamersNET, alsmede uiteraard de lieftallige streamster van dienst. Stel live vragen, daag Yavannah uit of lul er gewoon vrolijk op los! Wil je vriendjes worden met Yavannah op Steam of heb je suggesties voor een andere game? Stuur dan een aardig verzoekje naar KillVannah! Onder diezelfde naam is ze overigens ook te vinden op Twitter: @Killvannah! Rond 21:00 uur begint Yavannah met de Stronghold Crusader livestream!

GN GERELATEERD -

Dinsdagavond, zoals altijd de avond van Yavannah op het GamersNET Twitch-kanaal! Onze lieftallige stream-dame van

heeft laten weten dat ze op deze grauwe dinsdag een donderend potje Stronghold Crusader zal delen met het altijd charmante live-publiek van GamersNET. Kom vooral langs voor al je interactieve gezelligheid!

Vanaf 21:00 vanavond zal Yavannah live kruisvaarders afweren, forten versterken en manschappen trainen binnen de muren van haar vesting. Spanning alom dus. Ondertussen is er genoeg mogelijkheid om bij te praten met je kameraden van GamersNET, alsmede uiteraard de lieftallige streamster van dienst. Stel live vragen, daag Yavannah uit of lul er gewoon vrolijk op los!

Wil je vriendjes worden met Yavannah op Steam of heb je suggesties voor een andere game? Stuur dan een aardig verzoekje naar KillVannah! Onder diezelfde naam is ze overigens ook te vinden op Twitter: @Killvannah!

Rond 21:00 uur begint Yavannah met de Stronghold Crusader livestream!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten