Vanavond LIVE: Yavannah overleeft in Don't Starve

Door: gamersnet | 09 juni 2015 15:05

Nieuws

GN GERELATEERD - Sinds vorige week is de dinsdagavond het live-territorium van Yavannah, onze nieuwste aanwinst op ons GamersNET Twitch-kanaal! De vrouw des huizes van BetaBreak streamt namens ons vanavond de indie Don't Starve en hoopt het ondertussen gezellig te hebben met kijkers en live-chatters! Naast gezellig chatten en meekijken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om direct meet praten via onze eigen TeamSpeak-server op ts.gamersnet.nl. Vriendjes worden met Yavannah op Steam en meespelen in Don't Starve? Stuur dan een vriendschapsverzoekje naar KillVannah! Nog niet bekend met de nieuwe, vrouwelijke streamers van GamersNET of heb je twee weken lang onder een steen gelegen? Bekijk even de introductievideo van onze nieuwe streamsters Yavannah en Jessica: Rond 21:00 uur begint Yavannah met de livestream van Don't Starve!

GN GERELATEERD -

Sinds vorige week is de dinsdagavond het live-territorium van Yavannah, onze nieuwste aanwinst op ons GamersNET Twitch-kanaal! De vrouw des huizes van BetaBreak streamt namens ons vanavond de indie Don't Starve en hoopt het ondertussen gezellig te hebben met kijkers en live-chatters!

Naast gezellig chatten en meekijken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om direct meet praten via onze eigen TeamSpeak-server op ts.gamersnet.nl. Vriendjes worden met Yavannah op Steam en meespelen in Don't Starve? Stuur dan een vriendschapsverzoekje naar KillVannah!

Nog niet bekend met de nieuwe, vrouwelijke streamers van GamersNET of heb je twee weken lang onder een steen gelegen? Bekijk even de introductievideo van onze nieuwe streamsters Yavannah en Jessica:

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2009/gn_on_tour/gn_on_tour_yavannah_en_jessica_onze_streamsters_van_de_dinsdagavond_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2009/gn_on_tour/gn_on_tour_yavannah_en_jessica_onze_streamsters_van_de_dinsdagavond_hd1080p.mp4[/video]

Rond 21:00 uur begint Yavannah met de livestream van Don't Starve!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Yavannah overleeft in Don't Starve

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.