Vanavond LIVE: Yavannah overleeft in GoatZ!

Door: gamersnet | 30 juni 2012 12:50

Games

GN GERELATEERD - Na gisteren te hebben genoten van onze Peter in GTA Online, is het nu aan Yavannah om je te vermaken op het GamersNET Twitch-kanaal! De blauwharige stoot van BetaBreak streamt vanavond GoatZ, de ondode uitbreiding op Goat Simulator! Kom er vanaf 21:00 knusjes bij en kijk mee naar hoe Yavannah als herrezen geit poogt te overleven in gevaarlijk en bug-rijk terrein! GoatZ is amper af en stikt nog van de technische fouten, maar dat houdt onze dinsdagse streamster niet tegen. Yavannah got 99 problems, but a glitch ain't one. Naast gezellig livechatten op Twitch en meekijken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om direct mee te praten via onze eigen TeamSpeak-server op ts.gamersnet.nl. Vriendjes worden met Yavannah op Steam of heb je suggesties voor een andere game? Stuur dan een vriendschapsverzoekje naar KillVannah! Rond 21:00 uur begint Yavannah met de stream van GoatZ!

GN GERELATEERD -

Na gisteren te hebben genoten van onze Peter in GTA Online, is het nu aan Yavannah om je te vermaken op het GamersNET Twitch-kanaal! De blauwharige stoot van BetaBreak streamt vanavond GoatZ, de ondode uitbreiding op Goat Simulator!

Kom er vanaf 21:00 knusjes bij en kijk mee naar hoe Yavannah als herrezen geit poogt te overleven in gevaarlijk en bug-rijk terrein! GoatZ is amper af en stikt nog van de technische fouten, maar dat houdt onze dinsdagse streamster niet tegen. Yavannah got 99 problems, but a glitch ain't one.

Naast gezellig livechatten op Twitch en meekijken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om direct mee te praten via onze eigen TeamSpeak-server op ts.gamersnet.nl. Vriendjes worden met Yavannah op Steam of heb je suggesties voor een andere game? Stuur dan een vriendschapsverzoekje naar KillVannah!

Rond 21:00 uur begint Yavannah met de stream van GoatZ!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Yavannah overleeft in GoatZ!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.