Vanavond LIVE: Yavannah trapt de dinsdagse stream af met Mortal Kombat X!

Door: gamersnet | 02 juni 2015 13:12

Games

GN GERELATEERD - Vanaf deze week is er ook op de dinsdagavond een livestream te volgen op het GamersNET Twitch-kanaal! De lieftallige Yavannah van BetaBreak streamt namens ons een gamepje vanaf haar pc. Waarmee trapt ze af? Het bloederige vechtfestijn dat Mortal Kombat X heet natuurlijk. Yavannah is met ingang van deze stream elke dinsdagavond live te vinden op GamersNET via ons gezellige Twitch-kanaal. Naast livechatten is er de mogelijkheid om direct meet praten via onze eigen TeamSpeak-server op ts.gamersnet.nl. Wil je ook vrienden worden met Yavannah op Steam? Stuur dan een verzoekje naar het account KillVannah! Nog niet bekend met de nieuwe, vrouwelijke streamers van GamersNET? Bekijk even de introductievideo die we afgelopen vrijdag schoten op GNHQ: Rond 20:30 uur begint Yavannah met de livestream!

GN GERELATEERD -

Vanaf deze week is er ook op de dinsdagavond een livestream te volgen op het GamersNET Twitch-kanaal! De lieftallige Yavannah van BetaBreak streamt namens ons een gamepje vanaf haar pc. Waarmee trapt ze af? Het bloederige vechtfestijn dat Mortal Kombat X heet natuurlijk.

Yavannah is met ingang van deze stream elke dinsdagavond live te vinden op GamersNET via ons gezellige Twitch-kanaal. Naast livechatten is er de mogelijkheid om direct meet praten via onze eigen TeamSpeak-server op ts.gamersnet.nl. Wil je ook vrienden worden met Yavannah op Steam? Stuur dan een verzoekje naar het account KillVannah!

Nog niet bekend met de nieuwe, vrouwelijke streamers van GamersNET? Bekijk even de introductievideo die we afgelopen vrijdag schoten op GNHQ:

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2009/gn_on_tour/gn_on_tour_yavannah_en_jessica_onze_streamsters_van_de_dinsdagavond_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2009/gn_on_tour/gn_on_tour_yavannah_en_jessica_onze_streamsters_van_de_dinsdagavond_hd1080p.mp4[/video]

Rond 20:30 uur begint Yavannah met de livestream!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Yavannah trapt de dinsdagse stream af met Mortal Kombat X!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.