Vechten tegen corruptie in Assassin's Creed: Syndicate

Door: gamersnet | 16 juni 2012 01:18

Games

MULTIPLATFORM - Assassin's Creed: Syndicate is al even uit de hoge hoed. Deze E3 was echter weer een mooi moment om aanvullende beelden van de nieuwste in de Assassin's Creed-serie te tonen. De vertrouwde gameplay is terug en deze keer kunnen wij sneaken en van onmogelijk hoge hoogten duiken in het Victoriaanse London uit 1886, ten tijde van de industriële revolutie. Wat opviel waren de herfstige kleuren en een hoge concentratie aan details in de speelwereld. De getoonde beelden waren grotendeels van de cinematic variant en het is dus nog even afwachten hoe de uiteindelijke gameplay eruit komt te zien. Om gamers over de wereld te behagen kunnen de E3-bezoekers nog deze E3-beurs aan de slag met de nieuwste telg van Ubisoft, maar het spelen van de game is ook mogelijk in zeven Europese steden, waaronder Amsterdam.

MULTIPLATFORM - Assassin's Creed: Syndicate is al even uit de hoge hoed. Deze E3 was echter weer een mooi moment om aanvullende beelden van de nieuwste in de Assassin's Creed-serie te tonen. De vertrouwde gameplay is terug en deze keer kunnen wij sneaken en van onmogelijk hoge hoogten duiken in het Victoriaanse London uit 1886, ten tijde van de industriële revolutie.

Wat opviel waren de herfstige kleuren en een hoge concentratie aan details in de speelwereld. De getoonde beelden waren grotendeels van de cinematic variant en het is dus nog even afwachten hoe de uiteindelijke gameplay eruit komt te zien. Om gamers over de wereld te behagen kunnen de E3-bezoekers nog deze E3-beurs aan de slag met de nieuwste telg van Ubisoft, maar het spelen van de game is ook mogelijk in zeven Europese steden, waaronder Amsterdam.

0 Reactie(s) op: Vechten tegen corruptie in Assassin's Creed: Syndicate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.