Veelbelovend Destiny-nieuws op E3

Door: gamersnet | 05 juni 2015 13:32

Games

MULTIPLATFORM - Destiny is de game waarbij de verwachtingen vooraf hooggespannen waren en - mede daardoor - werd de uitvoering als minder ervaren. Fans zijn er voldoende, maar geluiden over een grind-feest doken na de release van de Bungie shooter steeds vaker op. De kritieken luiden overwegend dat er te veel van hetzelfde gedaan moet worden om personages op te bouwen en loot te vergaren. Hoewel daar zeker een kern van waarheid in zit, is het ook juist de verslavende factor in dit type game. Bungie heeft echter steeds aangegeven dat de wereld van Destiny er één is waar nog veel uitbreiding op aangebracht zal worden - zowel wat betreft de omvang van het universum als de speelbare content. Recent ontvingen wij met de Destiny: House of Wolves-uitbreiding al een stap in de goede richting en in de Weekly Update geeft Bungie aan dat het de komende E3 zal aangrijpen om een aankondiging te doen die wij niet willen missen.And, we’ll see you at E3. That’s right. You might have seen mention of Bungie this or Destiny that on E3 schedules. We’ll have some things to tease. Wouldn’t miss it for the world.Houd GamersNET tijdens de E3 dus goed in de gaten voor groots Destiny-nieuws!

MULTIPLATFORM - Destiny is de game waarbij de verwachtingen vooraf hooggespannen waren en - mede daardoor - werd de uitvoering als minder ervaren. Fans zijn er voldoende, maar geluiden over een grind-feest doken na de release van de Bungie shooter steeds vaker op. De kritieken luiden overwegend dat er te veel van hetzelfde gedaan moet worden om personages op te bouwen en loot te vergaren. Hoewel daar zeker een kern van waarheid in zit, is het ook juist de verslavende factor in dit type game. Bungie heeft echter steeds aangegeven dat de wereld van Destiny er één is waar nog veel uitbreiding op aangebracht zal worden - zowel wat betreft de omvang van het universum als de speelbare content.

Recent ontvingen wij met de Destiny: House of Wolves-uitbreiding al een stap in de goede richting en in de Weekly Update geeft Bungie aan dat het de komende E3 zal aangrijpen om een aankondiging te doen die wij niet willen missen.

And, we’ll see you at E3. That’s right. You might have seen mention of Bungie this or Destiny that on E3 schedules. We’ll have some things to tease. Wouldn’t miss it for the world.
Houd GamersNET tijdens de E3 dus goed in de gaten voor groots Destiny-nieuws!

0 Reactie(s) op: Veelbelovend Destiny-nieuws op E3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.