Verander je PlayStation 4 in een PlayStation One

Door: gamersnet | 15 juli 2012 08:53

Games

PS4 - Is het nou niet gelukt om een 20th Anniversary Playstation 4 te bemachtigen? Vrees dan niet, de oplossing is nabij! Dominic Lowman, een sneaker-kunstenaar, heeft een skin ontworpen die sterk lijkt op de allereerste PlayStation. Dominic Lowman ontwerpt nog meer skins en hoewel zijn focus meer ligt op iconische schoenendozen, springt de PlayStation One-skin er tussenuit. Het is niet simpelweg een foto op een plaatje geplakt, maar zeer goed nagemaakte impressie. Let alleen wel op dat je geen cd's in de bovenkant probeert te proppen. De skin is ook nog wat lichter op de portemonnee, want de skins die hij ontwerpt kosten maar 24,99 Pond. Omgerekend is dit 35,50 Euro. Dat scheelt nogal in vergelijking met de 20th Anniversary PlayStation 4. Je kunt Dominic Lowman's website bekijken op Clockwork Signage.

PS4 - Is het nou niet gelukt om een 20th Anniversary Playstation 4 te bemachtigen? Vrees dan niet, de oplossing is nabij! Dominic Lowman, een sneaker-kunstenaar, heeft een skin ontworpen die sterk lijkt op de allereerste PlayStation. Dominic Lowman ontwerpt nog meer skins en hoewel zijn focus meer ligt op iconische schoenendozen, springt de PlayStation One-skin er tussenuit. Het is niet simpelweg een foto op een plaatje geplakt, maar zeer goed nagemaakte impressie. Let alleen wel op dat je geen cd's in de bovenkant probeert te proppen.

De skin is ook nog wat lichter op de portemonnee, want de skins die hij ontwerpt kosten maar 24,99 Pond. Omgerekend is dit 35,50 Euro. Dat scheelt nogal in vergelijking met de 20th Anniversary PlayStation 4.

Je kunt Dominic Lowman's website bekijken op Clockwork Signage.

0 Reactie(s) op: Verander je PlayStation 4 in een PlayStation One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.