Vermoedelijke prijsverlagingen voor PlayStation 4 en PlayStation Vita

Door: gamersnet | 08 juni 2015 09:34

Games

PS4 - De E3-conferentie begint nu echt dichtbij te komen en traditiegetrouw is een en ander al vroegtijdig online verschenen. Zo ontdekten wij onder andere dat er nieuwe versies van de PlayStation 4 en de Xbox One gepresenteerd zullen worden, beide met een harde schijf van 1TB. Daarnaast lekte de nieuwe Xbox One controller al uit en waarschijnlijk gaat de E3 2015 ook een definitieve prijsdaling voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita brengen. De informatie is afkomstig uit een promotiecampagne onder de naam Olli Olli Boosted Board Sweepstakes. Deze campagne startte al op 14 mei en loopt tot en met 10 juni. In de begeleidende tekst wordt vermeld dat deelnemers kans maken op een PlayStation 4 of PlayStation Vita. Deze apparaten op zich zijn niet bijzonder - wel leuk om te winnen natuurlijk - maar het gaat om de prijs. De PS4 wordt namelijk omschreven met een ADR - Approximate Retail Value - van 349 dollar en de Vita staat voor 89 dollar genoemd. De bedragen zouden betekenen dat de PlayStation 4 voor 50 dollar minder uit de winkel mag worden meegenomen en in het geval van de Vita betreft het zelfs een prijsdaling van 110 dollar. Zoals gewoonlijk zullen de prijzen bij ons waarschijnlijk één op één in euro's worden omgezet. Het valt te bezien of een korting van 50 euro voldoende is om direct een PlayStation 4 te halen, maar wat te denken van een PlayStation Vita voor 89 euro? Zou jij die dan aanschaffen, of heb je er al één?

PS4 - De E3-conferentie begint nu echt dichtbij te komen en traditiegetrouw is een en ander al vroegtijdig online verschenen. Zo ontdekten wij onder andere dat er nieuwe versies van de PlayStation 4 en de Xbox One gepresenteerd zullen worden, beide met een harde schijf van 1TB. Daarnaast lekte de nieuwe Xbox One controller al uit en waarschijnlijk gaat de E3 2015 ook een definitieve prijsdaling voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita brengen.

De informatie is afkomstig uit een promotiecampagne onder de naam Olli Olli Boosted Board Sweepstakes. Deze campagne startte al op 14 mei en loopt tot en met 10 juni. In de begeleidende tekst wordt vermeld dat deelnemers kans maken op een PlayStation 4 of PlayStation Vita. Deze apparaten op zich zijn niet bijzonder - wel leuk om te winnen natuurlijk - maar het gaat om de prijs. De PS4 wordt namelijk omschreven met een ADR - Approximate Retail Value - van 349 dollar en de Vita staat voor 89 dollar genoemd. De bedragen zouden betekenen dat de PlayStation 4 voor 50 dollar minder uit de winkel mag worden meegenomen en in het geval van de Vita betreft het zelfs een prijsdaling van 110 dollar. Zoals gewoonlijk zullen de prijzen bij ons waarschijnlijk één op één in euro's worden omgezet.

Het valt te bezien of een korting van 50 euro voldoende is om direct een PlayStation 4 te halen, maar wat te denken van een PlayStation Vita voor 89 euro? Zou jij die dan aanschaffen, of heb je er al één?

0 Reactie(s) op: Vermoedelijke prijsverlagingen voor PlayStation 4 en PlayStation Vita

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.