Virtual reality-voorloper Oculus plant speciale liveshow in voor morgenavond

Door: gamersnet | 10 juni 2012 20:05

Games

GAME NIEUWS - Voor de E3 is dit jaar de laatste kans om stevig uit te pakken met aankondigingen rond virtual reality. De VR-brillen staan niet veel later te verschijnen, maar qua aanbod aan games mag er nog wel wat support voor virtual reality geuit worden vanuit de ontwikkelaars. Opvallend is dan ook om te zien dat Oculus zelf een pre-E3 show aan heeft gekondigd, die morgenavond al live moet gaan op Oculus.com. De show van Oculus moet rond de Nederlandse klok van 19:00 live gaan. Wat we precies te zien gaan krijgen, is nog onzeker. Wel zien we op de site een flard van een nieuw soort VR-bril, al zou dat ook gewoon een kunstzinnig bedoeld prototype kunnen betreffen. Aannemelijk is om te vermoeden dat op de show ook wat nieuwe blockbuster-games met ondersteuning voor de consumentenversie van de Oculus Rift getoond zullen worden. De technologie heeft zichzelf immers bewezen, nu is het de hoogste tijd om uit te pakken met wat dikke virtual reality games. Wat denken of hopen jullie te zien op Oculus' show van morgenavond?

GAME NIEUWS - Voor de E3 is dit jaar de laatste kans om stevig uit te pakken met aankondigingen rond virtual reality. De VR-brillen staan niet veel later te verschijnen, maar qua aanbod aan games mag er nog wel wat support voor virtual reality geuit worden vanuit de ontwikkelaars. Opvallend is dan ook om te zien dat Oculus zelf een pre-E3 show aan heeft gekondigd, die morgenavond al live moet gaan op Oculus.com.

De show van Oculus moet rond de Nederlandse klok van 19:00 live gaan. Wat we precies te zien gaan krijgen, is nog onzeker. Wel zien we op de site een flard van een nieuw soort VR-bril, al zou dat ook gewoon een kunstzinnig bedoeld prototype kunnen betreffen. Aannemelijk is om te vermoeden dat op de show ook wat nieuwe blockbuster-games met ondersteuning voor de consumentenversie van de Oculus Rift getoond zullen worden. De technologie heeft zichzelf immers bewezen, nu is het de hoogste tijd om uit te pakken met wat dikke virtual reality games.

Wat denken of hopen jullie te zien op Oculus' show van morgenavond?

0 Reactie(s) op: Virtual reality-voorloper Oculus plant speciale liveshow in voor morgenavond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.