Vuurwerk, dubbele RP en dubbele cash in GTA Online

Door: gamersnet | 02 juli 2012 10:07

Games

MULTIPLATFORM - Aanstaande zaterdag is het Independence Day in Amerika en Rockstar viert dat met enkele toffe acties in GTA Online. Hoewel wij Europeanen deze feestdag niet kennen, mogen we wel lekker meevieren! Tot en met 6 juli krijg je dubbele RP voor alles wat je uitvoert in GTA Online. Speel je de speciale Independence Day Playlist, dan krijg je naast de dubbele RP ook nog eens twee keer zoveel cash uitbetaald! Bovendien zijn alle feestdagen-gerelateerde producten 25 procent goedkoper. In de kledingwinkels vind je dus rode, witte en blauwe kleding tegen aantrekkelijke prijsjes en bij de wapenwinkel kun je het vuurwerkkanon voordelig oppikken. Breng ook zeker een bezoekje aan de plaatselijke dealer, want daar vind je de Liberator-monstertruck en Sovereign-motor voor een aantrekkelijk bedrag! Alle feestelijke acties zijn geldig tot 6 juli. Met de dubbele cash-actie kun je bovendien mooi sparen voor de spullen die Ill Gottan Gains - Part 2 brengt. Dit DLC-pakket verschijnt op 8 juli.

MULTIPLATFORM - Aanstaande zaterdag is het Independence Day in Amerika en Rockstar viert dat met enkele toffe acties in GTA Online. Hoewel wij Europeanen deze feestdag niet kennen, mogen we wel lekker meevieren!

Tot en met 6 juli krijg je dubbele RP voor alles wat je uitvoert in GTA Online. Speel je de speciale Independence Day Playlist, dan krijg je naast de dubbele RP ook nog eens twee keer zoveel cash uitbetaald!

Bovendien zijn alle feestdagen-gerelateerde producten 25 procent goedkoper. In de kledingwinkels vind je dus rode, witte en blauwe kleding tegen aantrekkelijke prijsjes en bij de wapenwinkel kun je het vuurwerkkanon voordelig oppikken. Breng ook zeker een bezoekje aan de plaatselijke dealer, want daar vind je de Liberator-monstertruck en Sovereign-motor voor een aantrekkelijk bedrag!

Alle feestelijke acties zijn geldig tot 6 juli. Met de dubbele cash-actie kun je bovendien mooi sparen voor de spullen die Ill Gottan Gains - Part 2 brengt. Dit DLC-pakket verschijnt op 8 juli.

0 Reactie(s) op: Vuurwerk, dubbele RP en dubbele cash in GTA Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.