Wargaming kondigt reboot Master of Orion aan

Door: gamersnet | 09 juni 2015 11:10

Games

GAME NIEUWS - De van oorsprong Wit-Russische ontwikkelaar Wargaming kennen we natuurlijk vooral van World of Tanks en het daaropvolgend verschenen World of Warplanes en World of Warships. Nu heeft de ontwikkelaar echter een compleet ander spel aangekondigd: een reboot van Master of Orion. In deze turn-based strategiegame beheer je ruimtekolonies en poog je middels diplomatie, verovering of een superieure economie of technologie overige kolonisten te overheersen. Wargaming, dat in 2013 de rechten op Master of Orion heeft opgekocht van Atari, laat verder nog weinig los over deze aanstaande reboot van Master of Orion. Wel is bekend dat de game niet ontwikkeld zal worden door één van de teams die verantwoordelijk zijn voor de World of-games. In plaats daarvan heeft Wargaming de Argentijnse studio NGD ingehuurd om de reboot te ontwikkelen. In het verleden heeft NGD weinig bekende spellen als de shooter Bunch of Heroes en de MMO Champions of Regnum gemaakt.

GAME NIEUWS - De van oorsprong Wit-Russische ontwikkelaar Wargaming kennen we natuurlijk vooral van World of Tanks en het daaropvolgend verschenen World of Warplanes en World of Warships. Nu heeft de ontwikkelaar echter een compleet ander spel aangekondigd: een reboot van Master of Orion. In deze turn-based strategiegame beheer je ruimtekolonies en poog je middels diplomatie, verovering of een superieure economie of technologie overige kolonisten te overheersen.

Wargaming, dat in 2013 de rechten op Master of Orion heeft opgekocht van Atari, laat verder nog weinig los over deze aanstaande reboot van Master of Orion. Wel is bekend dat de game niet ontwikkeld zal worden door één van de teams die verantwoordelijk zijn voor de World of-games. In plaats daarvan heeft Wargaming de Argentijnse studio NGD ingehuurd om de reboot te ontwikkelen. In het verleden heeft NGD weinig bekende spellen als de shooter Bunch of Heroes en de MMO Champions of Regnum gemaakt.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/master_of_orion/master_of_orion_announcement_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/master_of_orion/master_of_orion_announcement_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Wargaming kondigt reboot Master of Orion aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.