Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

'Warner Bros. wist al maanden van erbarmelijke staat pc-versie Batman: Arkham Knight'

Door: | 02 juli 2012 10:42

Games

PC - Terwijl PlayStation 4- en Xbox One-gamers al ruim een week kunnen genieten van het uitstekende Batman: Arkham Knight, is de lancering van deze game voor veel pc-gamers een debacle gebleken. De pc-versie, uitbesteed aan ontwikkelaar Iron Galaxy, van Arkham Knight bleek geteisterd te worden door bugs, glitches en een vastgezette framerate van 30 fps (mocht je dat überhaupt al halen) en de problemen waren dermate groot dat uitgever Warner Bros. zelfs besloot om de game uit de digitale schappen te halen. Volgens meerdere bronnen binnen Warner Bros. moeten de zeer matige prestaties van de pc-versie van Batman: Arkham Knight echter geen verrassing zijn geweest voor de uitgever. Testers van de game laten weten dat Warner Bros. al maanden wist van de vele problemen waarmee de pc-versie van Arkham Knight kampte, maar dat men de game alsnog uitbracht omdat men ervan uitging dat de game 'goed genoeg was'. Zo vertelt één van de anonieme bronnen tegenover Kotaku het volgende:I will say that it’s pretty rich for WB to act like they had no idea the game was in such a horrible state. It’s been like this for months and all the problems we see now were the exact same, unchanged, almost a year ago.

PC - Terwijl PlayStation 4- en Xbox One-gamers al ruim een week kunnen genieten van het uitstekende Batman: Arkham Knight, is de lancering van deze game voor veel pc-gamers een debacle gebleken. De pc-versie, uitbesteed aan ontwikkelaar Iron Galaxy, van Arkham Knight bleek geteisterd te worden door bugs, glitches en een vastgezette framerate van 30 fps (mocht je dat überhaupt al halen) en de problemen waren dermate groot dat uitgever Warner Bros. zelfs besloot om de game uit de digitale schappen te halen.

Volgens meerdere bronnen binnen Warner Bros. moeten de zeer matige prestaties van de pc-versie van Batman: Arkham Knight echter geen verrassing zijn geweest voor de uitgever. Testers van de game laten weten dat Warner Bros. al maanden wist van de vele problemen waarmee de pc-versie van Arkham Knight kampte, maar dat men de game alsnog uitbracht omdat men ervan uitging dat de game 'goed genoeg was'. Zo vertelt één van de anonieme bronnen tegenover Kotaku het volgende:

I will say that it's pretty rich for WB to act like they had no idea the game was in such a horrible state. It's been like this for months and all the problems we see now were the exact same, unchanged, almost a year ago.

0 Reacties op: 'Warner Bros. wist al maanden van erbarmelijke staat pc-versie Batman: Arkham Knight'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.