Welke telefoons passen in de Fallout 4 Pip-Boy?

© PXimport

Welke telefoons passen in de Fallout 4 Pip-Boy?

Geplaatst: 27 juni 2012 - 09:34

Aangepast: 16 november 2022 - 10:14

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - De aankondiging van de Fallout 4 Pip-Boy Edition zorgde voor een grote toeloop van kopers. De replica van de in-game assistent is een populair hebbeding, helemaal vanwege de functionaliteit die de Pip-Boy krijgt door de combinatie met een smartphone. Niet alle telefoons passen echter in het Pip-Boy-omhulsel. De mensen van Bethesda hebben ervoor gekozen om de replica te vervaardigen in afmetingen die vergelijkbaar zijn met de game-versie. Door middel van een speciaal schuim zullen telefoons als de iPhone 6, iPhone 5 en 5s, iPhone 4 en 4s en de Samsung Galaxy 4 en 5 prima passen, maar de natuurgetrouwe behuizing zorgt ervoor dat de iPhone 6+ en overige telefoons van een dergelijk formaat niet in de Pip-Boy passen.As we wanted to stay faithful to the dimensions of the in-game model, any smartphones larger than the models listed will not fit inside the wearable device. For these larger devices, our Pip-Boy companion app will still be available. Bezitters van een groot toestel zullen dus wel gebruik kunnen maken van de companion app, maar niet met de Pip-Boy om hun pols.

MULTIPLATFORM - De aankondiging van de Fallout 4 Pip-Boy Edition zorgde voor een grote toeloop van kopers. De replica van de in-game assistent is een populair hebbeding, helemaal vanwege de functionaliteit die de Pip-Boy krijgt door de combinatie met een smartphone. Niet alle telefoons passen echter in het Pip-Boy-omhulsel.

De mensen van Bethesda hebben ervoor gekozen om de replica te vervaardigen in afmetingen die vergelijkbaar zijn met de game-versie. Door middel van een speciaal schuim zullen telefoons als de iPhone 6, iPhone 5 en 5s, iPhone 4 en 4s en de Samsung Galaxy 4 en 5 prima passen, maar de natuurgetrouwe behuizing zorgt ervoor dat de iPhone 6+ en overige telefoons van een dergelijk formaat niet in de Pip-Boy passen.

As we wanted to stay faithful to the dimensions of the in-game model, any smartphones larger than the models listed will not fit inside the wearable device. For these larger devices, our Pip-Boy companion app will still be available.

Bezitters van een groot toestel zullen dus wel gebruik kunnen maken van de companion app, maar niet met de Pip-Boy om hun pols.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten