Welke telefoons passen in de Fallout 4 Pip-Boy?

Door: gamersnet | 27 juni 2012 13:34

Games

MULTIPLATFORM - De aankondiging van de Fallout 4 Pip-Boy Edition zorgde voor een grote toeloop van kopers. De replica van de in-game assistent is een populair hebbeding, helemaal vanwege de functionaliteit die de Pip-Boy krijgt door de combinatie met een smartphone. Niet alle telefoons passen echter in het Pip-Boy-omhulsel. De mensen van Bethesda hebben ervoor gekozen om de replica te vervaardigen in afmetingen die vergelijkbaar zijn met de game-versie. Door middel van een speciaal schuim zullen telefoons als de iPhone 6, iPhone 5 en 5s, iPhone 4 en 4s en de Samsung Galaxy 4 en 5 prima passen, maar de natuurgetrouwe behuizing zorgt ervoor dat de iPhone 6+ en overige telefoons van een dergelijk formaat niet in de Pip-Boy passen.As we wanted to stay faithful to the dimensions of the in-game model, any smartphones larger than the models listed will not fit inside the wearable device. For these larger devices, our Pip-Boy companion app will still be available. Bezitters van een groot toestel zullen dus wel gebruik kunnen maken van de companion app, maar niet met de Pip-Boy om hun pols.

MULTIPLATFORM - De aankondiging van de Fallout 4 Pip-Boy Edition zorgde voor een grote toeloop van kopers. De replica van de in-game assistent is een populair hebbeding, helemaal vanwege de functionaliteit die de Pip-Boy krijgt door de combinatie met een smartphone. Niet alle telefoons passen echter in het Pip-Boy-omhulsel.

De mensen van Bethesda hebben ervoor gekozen om de replica te vervaardigen in afmetingen die vergelijkbaar zijn met de game-versie. Door middel van een speciaal schuim zullen telefoons als de iPhone 6, iPhone 5 en 5s, iPhone 4 en 4s en de Samsung Galaxy 4 en 5 prima passen, maar de natuurgetrouwe behuizing zorgt ervoor dat de iPhone 6+ en overige telefoons van een dergelijk formaat niet in de Pip-Boy passen.

As we wanted to stay faithful to the dimensions of the in-game model, any smartphones larger than the models listed will not fit inside the wearable device. For these larger devices, our Pip-Boy companion app will still be available.

Bezitters van een groot toestel zullen dus wel gebruik kunnen maken van de companion app, maar niet met de Pip-Boy om hun pols.

0 Reactie(s) op: Welke telefoons passen in de Fallout 4 Pip-Boy?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.