Wii U-versie Project CARS officieel gecancelled

Door: gamersnet | 21 juli 2012 16:23

Games

WII U - Project CARS is inmiddels al weer een paar maanden beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De release van de Wii U-versie stond, zoals we al eerder hebben vermeld, al een tijd op losse schroeven vanwege problemen met de performance van de game. De verouderde hardware van de Wii U maakte het moeilijk om de game draaiende te houden op acceptabele resoluties en een framerate van minimaal 30. Ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft nu bevestigd dat de Wii U-versie officieel is geannuleerd. De baas van de studio, Ian Bell, benadrukt dat een Wii U-versie altijd al optioneel was. Een release op de Wii U was bovendien geen onderdeel van de oorspronkelijke crowdfunding-doelen van Project CARS. In eerste instantie wilde de ontwikkelaar de E3 nog wel afwachten, in de hoop dat Nintendo aankondigingen zou doen van nieuwe hardware. Aangezien deze niet hebben plaatsgevonden is er dus besloten om een punt te zetten achter de Wii U-versie. In onze Project CARS review wist de PlayStation 4-versie al goed te scoren, datzelfde enthousiasme kunnen we niet verwachten bij deze enigszins te verwachten annulering van de Wii U-port. Had jij graag Project CARS willen spelen op je Wii U?

WII U - Project CARS is inmiddels al weer een paar maanden beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De release van de Wii U-versie stond, zoals we al eerder hebben vermeld, al een tijd op losse schroeven vanwege problemen met de performance van de game. De verouderde hardware van de Wii U maakte het moeilijk om de game draaiende te houden op acceptabele resoluties en een framerate van minimaal 30. Ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft nu bevestigd dat de Wii U-versie officieel is geannuleerd.

De baas van de studio, Ian Bell, benadrukt dat een Wii U-versie altijd al optioneel was. Een release op de Wii U was bovendien geen onderdeel van de oorspronkelijke crowdfunding-doelen van Project CARS. In eerste instantie wilde de ontwikkelaar de E3 nog wel afwachten, in de hoop dat Nintendo aankondigingen zou doen van nieuwe hardware. Aangezien deze niet hebben plaatsgevonden is er dus besloten om een punt te zetten achter de Wii U-versie.

In onze Project CARS review wist de PlayStation 4-versie al goed te scoren, datzelfde enthousiasme kunnen we niet verwachten bij deze enigszins te verwachten annulering van de Wii U-port. Had jij graag Project CARS willen spelen op je Wii U?

0 Reactie(s) op: Wii U-versie Project CARS officieel gecancelled

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.