Worms World Party Remastered verschijnt 8 juli alweer op Steam en GOG

Door: gamersnet | 14 juni 2012 17:13

Games

PC - Remasters zijn in trek en blijkbaar niet alleen voor de grote blockbuster-games. Ook het klassieke en minimalistische Worms World Party is namelijk voorzien van een compleet herziene uitgave, die 8 juli aanstaande al te koop moet zijn op GOG en Steam. Een richtprijs werd vooralsnog niet vrijgegeven. Het betreft hier een subtiele heruitgave van de klassieker van Team 17 vol aandoenlijke en dodelijke wormpjes. Worms World Party Remasterd kent vrijwel dezelfde basis als het origineel, maar ondersteunt nu tot 1080p-resoluties en betere geluidseffecten. Daarnaast kunnen de moordlustige spelers elkaar voortgang in de gaten houden middels Steam leaderboards en achievements. .

PC - Remasters zijn in trek en blijkbaar niet alleen voor de grote blockbuster-games. Ook het klassieke en minimalistische Worms World Party is namelijk voorzien van een compleet herziene uitgave, die 8 juli aanstaande al te koop moet zijn op GOG en Steam. Een richtprijs werd vooralsnog niet vrijgegeven.

Het betreft hier een subtiele heruitgave van de klassieker van Team 17 vol aandoenlijke en dodelijke wormpjes. Worms World Party Remasterd kent vrijwel dezelfde basis als het origineel, maar ondersteunt nu tot 1080p-resoluties en betere geluidseffecten. Daarnaast kunnen de moordlustige spelers elkaar voortgang in de gaten houden middels Steam leaderboards en achievements.

.

0 Reactie(s) op: Worms World Party Remastered verschijnt 8 juli alweer op Steam en GOG

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.