Xbox-gamers ontvangen Fallout 3 bij pre-order Fallout 4

Door: gamersnet | 02 juli 2012 10:34

Games

MULTIPLATFORM - Gamers die Fallout 4 pre-orderen via de Xbox Store, ontvangen als leuke extra een code voor Fallout 3 op de Xbox 360. De code wordt geleverd binnen tien dagen en is in te lossen via Xbox.com of de Xbox 360. Mocht je niet in het bezit zijn van een Xbox 360, dan is de actie alsnog de moeite waard omdat Fallout 3 ook beschikbaar zal komen voor de Xbox One door middel van de de kortgeleden geïntroduceerde backwards compatibility. Zo kun je mooi nog één keer terugkeren naar Washington voordat je Boston (on)veilig maakt!

MULTIPLATFORM - Gamers die Fallout 4 pre-orderen via de Xbox Store, ontvangen als leuke extra een code voor Fallout 3 op de Xbox 360. De code wordt geleverd binnen tien dagen en is in te lossen via Xbox.com of de Xbox 360.

Mocht je niet in het bezit zijn van een Xbox 360, dan is de actie alsnog de moeite waard omdat Fallout 3 ook beschikbaar zal komen voor de Xbox One door middel van de de kortgeleden geïntroduceerde backwards compatibility. Zo kun je mooi nog één keer terugkeren naar Washington voordat je Boston (on)veilig maakt!

0 Reactie(s) op: Xbox-gamers ontvangen Fallout 3 bij pre-order Fallout 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.