Xbox Live-coreservices zijn momenteel beperkt toegankelijk

Door: gamersnet | 01 juli 2012 22:35

Nieuws

GAME NIEUWS - Tom had wilde plannen met Gears of War 3 op de Xbox 360, maar dat werd het uiteindelijk niet. Het alternatief zou Elder Scrolls Online worden, maar ook dat werd een mislukte poging met veel gedoe, weinig gameplay en een 'kitty cam' als placeholder. Het bleek dat de Xbox Live-coreservices momenteel down zijn en een succesvolle Xbox-stream kwam dus niet tot stand. Hoewel het merendeel van de dienst online is, blijkt het aanmelden een probleem. Het is goed mogelijk dat je op dit moment problemen ondervindt met het inloggen op Xbox Live. Uiteraard zijn de Microsoft-mensen op de hoogte van het probleem en er wordt gewerkt aan een oplossing. Voor Tom komt deze te laat, maar gelukkig is er altijd nog GTA Online om onze kijkers te plezieren.

GAME NIEUWS - Tom had wilde plannen met Gears of War 3 op de Xbox 360, maar dat werd het uiteindelijk niet. Het alternatief zou Elder Scrolls Online worden, maar ook dat werd een mislukte poging met veel gedoe, weinig gameplay en een 'kitty cam' als placeholder. Het bleek dat de Xbox Live-coreservices momenteel down zijn en een succesvolle Xbox-stream kwam dus niet tot stand. Hoewel het merendeel van de dienst online is, blijkt het aanmelden een probleem.

Het is goed mogelijk dat je op dit moment problemen ondervindt met het inloggen op Xbox Live. Uiteraard zijn de Microsoft-mensen op de hoogte van het probleem en er wordt gewerkt aan een oplossing. Voor Tom komt deze te laat, maar gelukkig is er altijd nog GTA Online om onze kijkers te plezieren.

0 Reactie(s) op: Xbox Live-coreservices zijn momenteel beperkt toegankelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.