Xbox One Elite Controller kost vermoedelijk 150 dollar

© PXimport

Xbox One Elite Controller kost vermoedelijk 150 dollar

Geplaatst: 16 juni 2012 - 08:37

Aangepast: 16 november 2022 - 10:15

Redactie ID.nl

XBOX ONE - Gisteren onthulde Microsoft op zijn persconferentie de Elite Controller voor de Xbox One. Met deze vernieuwde controller is het mogelijk om je apparaat naar jouw eigen wens in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld naar hartenlust wisselen tussen verschillende d-pads en analoge sticks tot de controller ideaal voor jou gevormd is. Deze luxe komt echter ook met een aanzienlijk prijskaartje. Hoewel Microsoft gisteren niet repte over de prijs van de Elite Controller, lijkt het er nu op dat je maar liefst 150 dollar (ruim 130 euro) neer zal moeten leggen voor het apparaat. Overweeg jij de Xbox One Elite Controller aan te schaffen voor een dergelijke prijs?

XBOX ONE - Gisteren onthulde Microsoft op zijn persconferentie de Elite Controller voor de Xbox One. Met deze vernieuwde controller is het mogelijk om je apparaat naar jouw eigen wens in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld naar hartenlust wisselen tussen verschillende d-pads en analoge sticks tot de controller ideaal voor jou gevormd is.

Deze luxe komt echter ook met een aanzienlijk prijskaartje. Hoewel Microsoft gisteren niet repte over de prijs van de Elite Controller, lijkt het er nu op dat je maar liefst 150 dollar (ruim 130 euro) neer zal moeten leggen voor het apparaat. Overweeg jij de Xbox One Elite Controller aan te schaffen voor een dergelijke prijs?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten