Xbox One Elite Controller kost vermoedelijk 150 dollar

Door: gamersnet | 16 juni 2012 12:37

Games

XBOX ONE - Gisteren onthulde Microsoft op zijn persconferentie de Elite Controller voor de Xbox One. Met deze vernieuwde controller is het mogelijk om je apparaat naar jouw eigen wens in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld naar hartenlust wisselen tussen verschillende d-pads en analoge sticks tot de controller ideaal voor jou gevormd is. Deze luxe komt echter ook met een aanzienlijk prijskaartje. Hoewel Microsoft gisteren niet repte over de prijs van de Elite Controller, lijkt het er nu op dat je maar liefst 150 dollar (ruim 130 euro) neer zal moeten leggen voor het apparaat. Overweeg jij de Xbox One Elite Controller aan te schaffen voor een dergelijke prijs?

XBOX ONE - Gisteren onthulde Microsoft op zijn persconferentie de Elite Controller voor de Xbox One. Met deze vernieuwde controller is het mogelijk om je apparaat naar jouw eigen wens in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld naar hartenlust wisselen tussen verschillende d-pads en analoge sticks tot de controller ideaal voor jou gevormd is.

Deze luxe komt echter ook met een aanzienlijk prijskaartje. Hoewel Microsoft gisteren niet repte over de prijs van de Elite Controller, lijkt het er nu op dat je maar liefst 150 dollar (ruim 130 euro) neer zal moeten leggen voor het apparaat. Overweeg jij de Xbox One Elite Controller aan te schaffen voor een dergelijke prijs?

0 Reactie(s) op: Xbox One Elite Controller kost vermoedelijk 150 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.