Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Xbox One-verkoop domineerde PlayStation 4 tijdens E3-week

Door: | 18 juli 2012 11:46

None
Games

XBOX ONE - De PlayStation 4 gaat lekker in de verkoop. Niet alleen wordt de nieuwe console significant meer verkocht dan de PlayStation 3, de PlayStation 4 weet ook nog eens flinke voorsprong op de Xbox One te behouden. Niet gek ook als Microsofts console in Japan dieptepunt na dieptepunt weet te bereiken. De Xbox One vecht echter hard terug, vooral tijdens de E3 van dit jaar, is vandaag gebleken. Menig gamer spreekt van een geslaagde persconferentie als er woorden gerept worden over Microsofts pre-E3 show in Los Angeles. De persconferentie maakte daar blijkbaar zulke indruk, dat gedurende die week de Xbox One beter verkocht in de Verenigde Staten dan de PlayStation 4. De Xbox One zag in de verkoop een stijging van 79 procent ten opzichten van andere weken. Een zeldzame overwinning voor Microsoft, vooral nu Sony zo ver voorop loopt in de consolerace. Alsnog werden er in de gehele maand juni meer PlayStation 4's verkocht in de 'US of A', maar op die ene cruciale week wist de Xbox One zich dus nog aardig te verdedigen. Volgens Xbox' marketingman Aaron Greenberg was het maandelijkse succes van de PlayStation 4 in juni vooral te danken aan de bijzonder populaire PlayStation 4 bundel met Batman: Arkham Knight. Mocht die er wellicht niet zijn geweest (of diezelfde deal in handen van Microsoft zijn gevallen), dan had de Xbox One de volledige E3-maand zo maar eens kunnen domineren. Al mogen de heren van het groene team ook al bijzonder blij zijn met deze opmerkelijke prestaties.

XBOX ONE - De PlayStation 4 gaat lekker in de verkoop. Niet alleen wordt de nieuwe console significant meer verkocht dan de PlayStation 3, de PlayStation 4 weet ook nog eens flinke voorsprong op de Xbox One te behouden. Niet gek ook als Microsofts console in Japan dieptepunt na dieptepunt weet te bereiken. De Xbox One vecht echter hard terug, vooral tijdens de E3 van dit jaar, is vandaag gebleken.

Menig gamer spreekt van een geslaagde persconferentie als er woorden gerept worden over Microsofts pre-E3 show in Los Angeles. De persconferentie maakte daar blijkbaar zulke indruk, dat gedurende die week de Xbox One beter verkocht in de Verenigde Staten dan de PlayStation 4. De Xbox One zag in de verkoop een stijging van 79 procent ten opzichten van andere weken. Een zeldzame overwinning voor Microsoft, vooral nu Sony zo ver voorop loopt in de consolerace.

Alsnog werden er in de gehele maand juni meer PlayStation 4's verkocht in de 'US of A', maar op die ene cruciale week wist de Xbox One zich dus nog aardig te verdedigen. Volgens Xbox' marketingman Aaron Greenberg was het maandelijkse succes van de PlayStation 4 in juni vooral te danken aan de bijzonder populaire PlayStation 4 bundel met Batman: Arkham Knight. Mocht die er wellicht niet zijn geweest (of diezelfde deal in handen van Microsoft zijn gevallen), dan had de Xbox One de volledige E3-maand zo maar eens kunnen domineren. Al mogen de heren van het groene team ook al bijzonder blij zijn met deze opmerkelijke prestaties.

0 Reacties op: Xbox One-verkoop domineerde PlayStation 4 tijdens E3-week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.