XCOM 2's Viper is huiveringwekkend

Door: | 15 juli 2012 13:07

Games

PC - Langzaam beweegt er iets achter het glas. Na enkele minuten turen ontdek ik de contouren van het goddeloze reptiel. Langzaam kruipend en met kwaadaardige ogen kijkt hij me aan en het voelt alsof al mijn levensplezier uit me wordt gezogen. Gauw ren ik het reptielenhuis uit en loop op een draf terug naar de leuke aapjes, leeuwen en nijlpaarden. Nee, zelfs achter dik glas in de dierentuin heb ik niks met slangen. Geef mij maar games! Toch kent al het goede kwaad, en vice versa. Op de site van XCOM 2 verscheen vandaag namelijk info over een geduchte nieuwe tegenstander: Viper. Als evolutie van Thin Man uit XCOM: Enemy Unkown, ook geen fijne vent, is deze dame al helemaal gevaarlijk. Met haar lange tong trekt ze eenheden achter dekking vandaan waardoor ze een stuk kwetsbaarder woorden. Kom ook vooral niet te dichtbij, want dan slaat ze haar lange, stevige lichaam om je heen en ben je voor je het weet zo plat als een dubbeltje. Naast al deze dodelijk eigenschappen bezit deze gevaarlijke dame ook nog een geweer, waarmee ze van een afstandje je manschappen kan bestoken. Tenslotte, alsof dit alles nog niet erg genoeg is, beschikt Viper ook over de mogelijkheid gif te spugen. Deins jij niet terug van een reptiel op z'n tijd en ben je benieuwd naar de game? Check dan onze XCOM 2 preview!

PC - Langzaam beweegt er iets achter het glas. Na enkele minuten turen ontdek ik de contouren van het goddeloze reptiel. Langzaam kruipend en met kwaadaardige ogen kijkt hij me aan en het voelt alsof al mijn levensplezier uit me wordt gezogen. Gauw ren ik het reptielenhuis uit en loop op een draf terug naar de leuke aapjes, leeuwen en nijlpaarden.

Nee, zelfs achter dik glas in de dierentuin heb ik niks met slangen. Geef mij maar games! Toch kent al het goede kwaad, en vice versa. Op de site van XCOM 2 verscheen vandaag namelijk info over een geduchte nieuwe tegenstander: Viper. Als evolutie van Thin Man uit XCOM: Enemy Unkown, ook geen fijne vent, is deze dame al helemaal gevaarlijk. Met haar lange tong trekt ze eenheden achter dekking vandaan waardoor ze een stuk kwetsbaarder woorden. Kom ook vooral niet te dichtbij, want dan slaat ze haar lange, stevige lichaam om je heen en ben je voor je het weet zo plat als een dubbeltje.

Naast al deze dodelijk eigenschappen bezit deze gevaarlijke dame ook nog een geweer, waarmee ze van een afstandje je manschappen kan bestoken. Tenslotte, alsof dit alles nog niet erg genoeg is, beschikt Viper ook over de mogelijkheid gif te spugen.

Deins jij niet terug van een reptiel op z'n tijd en ben je benieuwd naar de game? Check dan onze XCOM 2 preview!