Xenoblade Chronicles X verschijnt 4 december

Door: gamersnet | 16 juni 2012 22:20

Nieuws

WII U - Hoewel Nintendo tijdens hun E3 Nintendo Direct geen woord repte over het aankomende Xenoblade Chronicles X, liet het bedrijf wel een gloednieuwe trailer van het sci-fi epos zien. Wonderwel werd aan het einde van de spectaculaire video een releasedatum van 4 december 2015 getoond. Hoewel Japan al enkele maanden aan de slag kan met de RPG, zullen wij dus nog een half jaartje moeten wachten. Benieuwd naar de beelden die Nintendo van het veelbelovende Xenoblade Chronicles X liet zien? Dan kun je uiteraard een kijkje nemen op GamersNET.

WII U - Hoewel Nintendo tijdens hun E3 Nintendo Direct geen woord repte over het aankomende Xenoblade Chronicles X, liet het bedrijf wel een gloednieuwe trailer van het sci-fi epos zien. Wonderwel werd aan het einde van de spectaculaire video een releasedatum van 4 december 2015 getoond. Hoewel Japan al enkele maanden aan de slag kan met de RPG, zullen wij dus nog een half jaartje moeten wachten.

Benieuwd naar de beelden die Nintendo van het veelbelovende Xenoblade Chronicles X liet zien? Dan kun je uiteraard een kijkje nemen op GamersNET.

0 Reactie(s) op: Xenoblade Chronicles X verschijnt 4 december

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.