XP bug The Witcher 3 wordt volgende week gefixt

Door: gamersnet | 31 mei 2015 09:59

Games

MULTIPLATFORM - Gisteren meldden we je al dat de nieuwste patch voor The Witcher 3 leidt tot een vervelende bug. Hierdoor krijg je voor bepaalde quests in de game geen XP. CD Projekt RED heeft de oorzaak van het probleem inmiddels ontdekt en werkt aan een oplossing, die volgende week zal verschijnen. De patch verschijnt maandag voor de pc en zal onderdeel uitmaken van patch 1.04 voor de Xbox One en PlayStation 4, die later in de week verschijnt. CD Projekt RED liet weten dat spelers hoogstwaarschijnlijk niet gecompenseerd kunnen worden voor misgelopen XP. Dit zou volgens de ontwikkelaar geen groot probleem moeten zijn, aangezien de bug bij slechts een deel van de quests voorkomt en je de game zonder de XP prima kunt voltooien:[The bug] doesn't impact the game balance in any significant way. You will be able to finish the game with your character achieving a level within the threshold we had in mind when we designed the game.Totdat de patch verschijnt, is het dus verstandig om voor de zekerheid geen quests te spelen in The Witcher 3.

MULTIPLATFORM - Gisteren meldden we je al dat de nieuwste patch voor The Witcher 3 leidt tot een vervelende bug. Hierdoor krijg je voor bepaalde quests in de game geen XP. CD Projekt RED heeft de oorzaak van het probleem inmiddels ontdekt en werkt aan een oplossing, die volgende week zal verschijnen.

De patch verschijnt maandag voor de pc en zal onderdeel uitmaken van patch 1.04 voor de Xbox One en PlayStation 4, die later in de week verschijnt. CD Projekt RED liet weten dat spelers hoogstwaarschijnlijk niet gecompenseerd kunnen worden voor misgelopen XP. Dit zou volgens de ontwikkelaar geen groot probleem moeten zijn, aangezien de bug bij slechts een deel van de quests voorkomt en je de game zonder de XP prima kunt voltooien:

doesn't impact the game balance in any significant way. You will be able to finish the game with your character achieving a level within the threshold we had in mind when we designed the game.
Totdat de patch verschijnt, is het dus verstandig om voor de zekerheid geen quests te spelen in The Witcher 3.

0 Reactie(s) op: XP bug The Witcher 3 wordt volgende week gefixt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.