Zelfs de bugs in Batman: Arkham Knight zijn mooi

© PXimport

Zelfs de bugs in Batman: Arkham Knight zijn mooi

Geplaatst: 27 juni 2012 - 23:45

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Ok&#233, we weten dat veel pc-bezitters het er niet mee eens zullen zijn, maar consolegamers vinden unaniem dat Arkham Knight een prachtige game is. Zelfs de bugs blijken mooi te zijn! In onderstaande video zien we hoe een speler door de map valt, wat een onverwacht mooi beeld op Gotham City oplevert. In de tweede video zorgt een bug ervoor dat het binnenshuis gaat regenen, maar dat zorgt - in combinatie met sfeerverlichting - voor een bijna artistiek effect! Als bugs er altijd zo uit zouden zien, zouden ze een stuk minder erg zijn.

MULTIPLATFORM - Oké, we weten dat veel pc-bezitters het er niet mee eens zullen zijn, maar consolegamers vinden unaniem dat Arkham Knight een prachtige game is. Zelfs de bugs blijken mooi te zijn!

In onderstaande video zien we hoe een speler door de map valt, wat een onverwacht mooi beeld op Gotham City oplevert. In de tweede video zorgt een bug ervoor dat het binnenshuis gaat regenen, maar dat zorgt - in combinatie met sfeerverlichting - voor een bijna artistiek effect! Als bugs er altijd zo uit zouden zien, zouden ze een stuk minder erg zijn.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten