ZombiU-port verschijnt op Australische classificatielijst

© PXimport

ZombiU-port verschijnt op Australische classificatielijst

Geplaatst: 22 juni 2012 - 13:10

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - De WiiU moet het tegenwoordig voornamelijk van exclusieve titels hebben, maar nu lijkt het er sterk op dat de console er een gaat verliezen. Nadat twee weken geleden het gerucht verscheen dat de WiiU-launchtitel ZombiU zou worden geport naar PS4 en Xbox One, is dit nu een stuk waarschijnlijker geworden: de game heeft een rating van 15+ gekregen van de Australische leeftijdsclassificatiedienst. De game heet op de PS4 en Xbox One overigens simpelweg Zombi, omdat de U uit de oorspronkelijke titel natuurlijk betrekking had op de WiiU.

MULTIPLATFORM - De WiiU moet het tegenwoordig voornamelijk van exclusieve titels hebben, maar nu lijkt het er sterk op dat de console er een gaat verliezen. Nadat twee weken geleden het gerucht verscheen dat de WiiU-launchtitel ZombiU zou worden geport naar PS4 en Xbox One, is dit nu een stuk waarschijnlijker geworden: de game heeft een rating van 15+ gekregen van de Australische leeftijdsclassificatiedienst.

De game heet op de PS4 en Xbox One overigens simpelweg Zombi, omdat de U uit de oorspronkelijke titel natuurlijk betrekking had op de WiiU.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten