ZombiU-port verschijnt op Australische classificatielijst

Door: gamersnet | 22 juni 2012 17:10

Games

MULTIPLATFORM - De WiiU moet het tegenwoordig voornamelijk van exclusieve titels hebben, maar nu lijkt het er sterk op dat de console er een gaat verliezen. Nadat twee weken geleden het gerucht verscheen dat de WiiU-launchtitel ZombiU zou worden geport naar PS4 en Xbox One, is dit nu een stuk waarschijnlijker geworden: de game heeft een rating van 15+ gekregen van de Australische leeftijdsclassificatiedienst. De game heet op de PS4 en Xbox One overigens simpelweg Zombi, omdat de U uit de oorspronkelijke titel natuurlijk betrekking had op de WiiU.

MULTIPLATFORM - De WiiU moet het tegenwoordig voornamelijk van exclusieve titels hebben, maar nu lijkt het er sterk op dat de console er een gaat verliezen. Nadat twee weken geleden het gerucht verscheen dat de WiiU-launchtitel ZombiU zou worden geport naar PS4 en Xbox One, is dit nu een stuk waarschijnlijker geworden: de game heeft een rating van 15+ gekregen van de Australische leeftijdsclassificatiedienst.

De game heet op de PS4 en Xbox One overigens simpelweg Zombi, omdat de U uit de oorspronkelijke titel natuurlijk betrekking had op de WiiU.

0 Reactie(s) op: ZombiU-port verschijnt op Australische classificatielijst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.