ZombiU port voorzien van leeftijdsbeoordeling in Taiwan

© PXimport

ZombiU port voorzien van leeftijdsbeoordeling in Taiwan

Geplaatst: 9 juli 2012 - 07:29

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Vorige maand meldden we al dat de Australische leeftijdsclassificatiedienst ZombiU van een leeftijdsbeoordeling had voorzien. Op zich is dat niet zo speciaal, ware het niet dat het hier ging om een versie voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nu heeft ook de classificatie-instantie van Taiwan de game beoordeeld. Bij het rapport zit zelfs een stuk artwork! Deze laat zien dat de new-gen-versie simpelweg 'Zombi' heet. De 'U', die vereist naar 'Wii U', is dus weggelaten. Ubisoft heeft Zombi nog niet officieel onthuld, maar eerder bevestigde een anonieme bron al dat dat de game momenteel in ontwikkeling is. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd totdat we een offici&#235le onthulling krijgen.

MULTIPLATFORM - Vorige maand meldden we al dat de Australische leeftijdsclassificatiedienst ZombiU van een leeftijdsbeoordeling had voorzien. Op zich is dat niet zo speciaal, ware het niet dat het hier ging om een versie voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Nu heeft ook de classificatie-instantie van Taiwan de game beoordeeld. Bij het rapport zit zelfs een stuk artwork! Deze laat zien dat de new-gen-versie simpelweg 'Zombi' heet. De 'U', die vereist naar 'Wii U', is dus weggelaten.

Ubisoft heeft Zombi nog niet officieel onthuld, maar eerder bevestigde een anonieme bron al dat dat de game momenteel in ontwikkeling is. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd totdat we een officiële onthulling krijgen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten