ZombiU port voorzien van leeftijdsbeoordeling in Taiwan

Door: gamersnet | 09 juli 2012 11:29

Games

MULTIPLATFORM - Vorige maand meldden we al dat de Australische leeftijdsclassificatiedienst ZombiU van een leeftijdsbeoordeling had voorzien. Op zich is dat niet zo speciaal, ware het niet dat het hier ging om een versie voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nu heeft ook de classificatie-instantie van Taiwan de game beoordeeld. Bij het rapport zit zelfs een stuk artwork! Deze laat zien dat de new-gen-versie simpelweg 'Zombi' heet. De 'U', die vereist naar 'Wii U', is dus weggelaten. Ubisoft heeft Zombi nog niet officieel onthuld, maar eerder bevestigde een anonieme bron al dat dat de game momenteel in ontwikkeling is. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd totdat we een officiële onthulling krijgen.

MULTIPLATFORM - Vorige maand meldden we al dat de Australische leeftijdsclassificatiedienst ZombiU van een leeftijdsbeoordeling had voorzien. Op zich is dat niet zo speciaal, ware het niet dat het hier ging om een versie voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Nu heeft ook de classificatie-instantie van Taiwan de game beoordeeld. Bij het rapport zit zelfs een stuk artwork! Deze laat zien dat de new-gen-versie simpelweg 'Zombi' heet. De 'U', die vereist naar 'Wii U', is dus weggelaten.

Ubisoft heeft Zombi nog niet officieel onthuld, maar eerder bevestigde een anonieme bron al dat dat de game momenteel in ontwikkeling is. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd totdat we een officiële onthulling krijgen.

0 Reactie(s) op: ZombiU port voorzien van leeftijdsbeoordeling in Taiwan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.