Zuma's Revenge tijdelijk gratis op Origin

Door: | 08 juli 2012 10:07

Games

PC - Bij tijd en wijlen is Electronic Arts in een gulle bui en geeft de uitgever een game gratis weg via Origin onder het mom van het 'On the House'-programma. In het verleden waren onder andere al Dead Space, Plants vs. Zombies, Battlefield 3 en Dragon Age: Origins onderdeel van dit programma en zo heb je je Origin-catalogus dus al flink kunnen uitbreiden. Nu is het tijd voor weer een nieuwe titel die je gratis aan je Origin-bibliotheek toe kunt voegen en ditmaal is het Zuma's Revenge. Het puzzelspel uit de stal van Plants vs. Zombies-ontwikkelaar Popcap is voor een beperkte tijd gratis te claimen op Origin.

PC - Bij tijd en wijlen is Electronic Arts in een gulle bui en geeft de uitgever een game gratis weg via Origin onder het mom van het 'On the House'-programma. In het verleden waren onder andere al Dead Space, Plants vs. Zombies, Battlefield 3 en Dragon Age: Origins onderdeel van dit programma en zo heb je je Origin-catalogus dus al flink kunnen uitbreiden.

Nu is het tijd voor weer een nieuwe titel die je gratis aan je Origin-bibliotheek toe kunt voegen en ditmaal is het Zuma's Revenge. Het puzzelspel uit de stal van Plants vs. Zombies-ontwikkelaar Popcap is voor een beperkte tijd gratis te claimen op Origin.