Eerste indruk - DJI Mavic Air 2

Door: redactie-computertotaal | 12 mei 2020 16:09

Mavic Air 2
Hands-on

We mochten een weekje vliegen met de DJI MAVIC AIR 2. De opvolger van DJI's compacte en krachtige drone. In dit artikel vertellen we jullie onze eerste indruk.

Twee jaar geleden bespraken we de DJI Mavic Air. Dit is een compacte lichte drone waarmee je kunt fotograferen en filmen. Inmiddels is er een opvolger in de vorm van de DJI Mavic Air 2.

De DJI Mavic Air 2 kan filmen in een 4K- en 1080p-resolutie (met HDR) en ondersteund verschillende videoformaten als MPEG4 en H.265. Foto's schiet de drone in 48 MP. De Air 2 beschikt over een 3500 mAh lithium-polymeeraccu en is op afstand bestuurbaar tot 10000m. Met de accu zou de drone 34 minuten kunnen vliegen. de bijgeleverde lader is 38 watt. Om videobeelden en foto's op te slaan maakt dit apparaat gebruik van een TransFlash MicroSD-kaart.

DJI heeft de Mavic Air in het leven geroepen om een compactere drone-ervaring te bieden. De drone weegt 570 gram en heeft de volgende afmetingen:

Gevouwen: 180×97×84 mm (Lengte×Breedte×Hoogte)

Uitgevouwen: 183×253×77 mm (Lengte×Breedte×Hoogte)

Air 2 Controller

Je dient de drone te bedienen met deze controller. Je kunt een smartphone aan de controller vast maken en via een app de Air 2 besturen. De controller gaat 240 minuten mee en zou ergonomisch nog beter in elkaar moeten steken dan voorgaande controllers van DJI.

Een noemenswaardige verbetering is dat deze uitvoering van de Air objecten als mensen, auto's en boten nog beter kan volgen.

Ben je benieuwd naar wat de verbeteringen zijn ten opzichte van de originele Mavic Air 2? Bekijk dan de eerste indruk van Kevin in de onderstaande video.

0 Reactie(s) op: Eerste indruk - DJI Mavic Air 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.