De 3 beste Kerst-apps voor iOS

Door: Martin Gijzemijter | 25 december 2017 21:04

How To

Met kerst hoor je natuurlijk niet op je iPhone te zitten en kerst-apps te gebruiken, toch? Eh, hoezo niet? Omdat de Koning in zijn kerstspeech zei dat we meer moesten socializen?

Natuurlijk vinden wij ook dat het asociaal is als je in je eentje op je smartphone zit te Candy Crushen met een huiskamer vol mensen, maar met de juiste apps kan een smartphone juist een geweldige extra aanvulling zijn voor de kerstdagen. Wij zetten drie van die apps voor je op een rij.

Dr. Seuss Camera

Dr. Seuss is in Nederland lang niet zo groot als in de Verenigde Staten, maar dankzij kaskrakers als The Grinch met Jim Carrey weten in ieder geval heel veel mensen van zijn werk. Met de Dr. Seuss-camera (The Grinch-edition) kun je jezelf vereeuwigen in diverse hilarische settings, en uiteraard jezelf vastleggen als The Grinch himself. Daarna kun je de foto opleuken met allerlei attributen. De prijs (€ 1,09) vinden we wat aan de hoge kant voor een redelijk eenvoudige app als deze, maar het gaat gegarandeerd voor plezier zorgen, zeker als er ook jongere kinderen aanwezig zijn.

Little Piano

Wanneer tante Annie tijdens de kerstdagen weer eens laat horen hoe geweldig ze piano kan spelen, kan het natuurlijk zijn dat je daar best jaloers op bent. Prima moment om kerstliedjes te leren spelen. Wat, tijdens de kerstdagen? Absoluut, met Little Piano om precies te zijn. Met deze gratis app leer je in recordtijd maar liefst meer dan 55 kerstliedjes spelen op je iPhone en – dé reden dat we de app hier noemen – ondersteuning voor meerdere spelers, zodat je samen een duet kunt spelen. Giet er wat alcohol bij, en je kunt ons opvegen!

The Impossible Test CHRISTMAS

Als je met een aantal mensen zit te wachten tot het kerstdiner bereid is (je hebt natuurlijk werkpaarden en luxepaarden) dan is het wel zo fijn als je iets hebt om de tijd wat sneller mee te laten gaan. Dit eenvoudige spelletje, met absoluut verschrikkelijke graphics, krijgt dat absoluut voor elkaar. Je speelt met met een aantal mensen, en de opdrachten variëren van kennisvragen (kerst) tot behendigheidsspelletjes die absoluut op de lachspieren werken. Wel helemaal in het Engels, dus niet geschikt voor de allerkleinsten.

0 Reactie(s) op: De 3 beste Kerst-apps voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.