De beste how-to's van 2016

Door: Redactie Computer!Totaal | 31 december 2016 08:15

How To

Onze apparaten krijgen steeds meer functies. Een logisch gevolg is dat wij dan steeds meer dingen hebben om uit te leggen! Benieuwd wat jullie dit jaar het liefst wilden weten? Dit zijn de 10 beste how-to's van 2016.

In 3 stappen WhatsApp op je pc of laptop

WhatsApp is een superhandige chat-app op je Android-, iOS- of Windows-smartphone, maar wist je dat er ook een webversie bestaat? Zo kun je rustig WhatsApp op je pc of laptop zetten. Hier lees je hoe je dat doet.

Zo download je video's van YouTube

Iedere minuut wordt er meer dan 100 uur aan video op YouTube geplaatst. Het platform is verreweg de populairste plek voor het uploaden en bekijken van video. Dat willen ze graag zo houden, dus een mogelijkheid om video's te downloaden is er niet. Maar wat als je tóch een filmpje wilt bewaren? Hier lees je hoe je een video van YouTube kan downloaden.

Zo stream je films en series met Kodi

Kodi is ideaal voor het streamen van films en series, maar kan altijd wel wat hulp gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een reposotiry gebruiken om tientallen kanalen in één keer te downloaden. Hier laten we je er een paar zien.

Windows 10 terugzetten naar oude Windows-versie

De geforceerde upgrades naar Windows 10 vallen lang niet bij iedereen in de smaak. Gelukkig is er een manier om terug te gaan naar je oude Windows-versie. Hier lees je hoe je dat doet.

Zo kun je ongemerkt een WhatsApp-bericht lezen

WhatsApp laat de afzender weten of je een bericht gelezen hebt op je smartphone door twee blauwe vinkjes onder het bericht te zetten. Hier laten we zien hoe je dit kunt voorkomen, én hoe je met een omweg een bericht als ongelezen kunt markeren. Lees hier hoe je dat doet!

Zo koppel je een Android smartphone of tablet aan je tv

Tablets zijn geweldig voor individuele gebruikers - lichtgewicht met een lange batterijduur en met een helder, scherp scherm waarmee je eenvoudig films kunt bekijken of foto's uit kunt zoeken. Maar een groter publiek vereist een groter scherm: hier leggen we uit hoe je je tablet aan je tv koppelt.

7 tips om je Android-smartphone sneller te maken

Net als een pc kan een smartphone of tablet vol komen te staan met oude apps, foto's, bestanden en andere rommel. Wanneer dat gebeurt, kan het apparaat trager worden of niet meer goed reageren. Om deze problemen op een Android-toestel op te lossen,hebben we hier een paar slimme tips voor je.

15 ontbrekende functies in Windows 10 terughalen

Windows 10 heeft veel nieuwe functies, maar er zijn ook dingen verdwenen. Het klassieke startmenu is een bekend voorbeeld, maar er zijn meer onderdelen die afvielen bij de nieuwe Windows-versie. In dit artikel bespreken we deze en lees je hoe je de functies terugkrijgt. Alle oplossingen zijn gratis! Lees het artikel hier.

Hoe zie ik of er iemand op mijn netwerk zit?

Hoe goed je je wifi-netwerk ook beveiligd hebt, je weet nooit zeker of toch niet iemand stiekem kan meesurfen op je draadloze verbinding. Gelukkig is er een manier om te zien welke apparaten er op je netwerk zijn aangesloten. Wireless Network Watcher brengt alles in kaart. Lees hier hoe het werkt!

Laat Windows 10 sneller draaien met deze trucs

Als Windows 10 een beetje traag lijkt, kun je een aantal dingen doen om je computer te sneller te laten draaien zonder dat je nieuwe hardware aan hoeft te schaffen. Hier laten we je enkele trucs zien.

0 Reactie(s) op: De beste how-to's van 2016

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.