Ongelimiteerd boeken lezen met Bol.com en Kobo

Door: Martin Gijzemijter | 20 juni 2017 10:20

How To

Eerder dit jaar lanceerde Bol.com in samenwerking met Kobo z’n eigen variant op Netflix: ongelimiteerd boeken lezen voor een vaste prijs per maand. Dat kan op een e-reader van Kobo, maar ook gewoon op je smartphone, met behulp van de Kobo-app. Wij leggen je uit hoe dat werkt.

Stap 1: Abonneren

Voordat je een boek op je smartphone kunt lezen, dien je je eerst te abonneren op de Kobo-dienst van Bol.com. Dit kost tien euro per maand, waarbij je de eerste maand gratis krijgt om uit te proberen. Om je aan te melden, surf je naar Bol.com en klik je op Categorieën / Boeken / Kobo Plus ebook-abonnement. Vervolgens klik je op Start je gratis 30 dagen. Je dient dan in te loggen bij je Bol.com-account en wat betalingsgegevens op te geven, waarna je direct gebruik kunt maken van je abonnement.

Stap 02: App installeren

Om de boeken van je Kobo Plus ebook-abonnement te kunnen lezen op je smartphone, moet je ook nog de juiste app te installeren. Zoek in de Apple App Store of Google Play Store naar Kobo en download de gratis Bol.com Kobo-app (en niet te verwarren met de gewóne Kobo-app). Vervolgens druk je op Heb je al een account? Log in. Log nu in met je account van Bol.com dat gekoppeld is aan het e-book-abonnement.

ongelimiteerd boeken
Voeg het boek toe via de Bol.com-site en je kunt het direct lezen in de smartphone app.

Stap 03: E-book lezen

Zodra je bent ingelogd, krijg je een overzicht te zien van eventuele boeken die je al geopend hebt en daaronder een overzicht van de actuele top 50. Je kunt boeken helaas nog niet vanuit je app kopen. Je dient hiervoor naar de site van Bol.com te gaan en te klikken op Categorieën / Boeken / Kobo Plus ebooks. Klik op het boek dat je wilt lezen en vervolgens op Lezen met Kobo Plus. Het boek wordt toegevoegd aan je bibliotheek en is direct te zien in de Kobo Plus-app (door te drukken op Boeken onderin).

0 Reactie(s) op: Ongelimiteerd boeken lezen met Bol.com en Kobo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.