Windows 10-beheer: vergeet de standaardinstellingen

Door: redactie-computertotaal | 26 november 2019 13:54

Tech Academy: cursus Windows 10
How To

Windows lijkt steeds meer op een auto. Durfde je vroeger nog wel eens onder de motorkap te duiken om bougies te verwisselen, tegenwoordig moet je al bijna naar de garage voor het verwisselen van een koplamp. Windows 10 is complexer dan ooit en zelf eraan sleutelen doe we nauwelijks meer. En precies dat is een enorm gemiste kans. Windows 10 Beheer, onze nieuwste cursusbundel, bewijst dat standaard nooit goed genoeg is!

Eerst even dit

Het is bijna Black Friday, de kortingen vliegen je om de oren. Daar doen we dus vrolijk aan mee. Bestel nu de cursusbundel en je krijgt 50% korting op het cursusboek en de online training. Je betaalt dus slechts € 34,95 in plaats van € 69,90. Daarbij krijg je € 10,- tegoed voor je volgende aankoop bij onze Tech Academy, waar je de online training kunt vinden.

Wat krijg je?

In deze interactieve online cursus, tezamen met een 180 pagina’s tellend naslagwerk, kom je alles te weten over Windows 10. Met extra oefenvragen om je kennis te toetsen en duidelijke videotutorials waar de geavanceerde onderdelen van Windows 10 nog eens extra voor je worden uitgelegd. Het cursusboek is het ideale handboek voor naast de computer. Stap voor stap loodsen we je door allen instellingen heen. Alle essentiële functies van het besturingssysteem: van de privacy-instellingen via app-machtigingen naar de uitgebreide regels van de firewall, geen onderdeel wordt tekort gedaan. Je krijgt niet alleen een cursusbundel, je krijgt vooral een sneller, meer functioneel en perfect te beheren Windows 10 besturingssysteem!

Wat leer je?

We beginnen met de basisinstellingen, maar gaan gaandeweg naar geavanceerde onderdelen als accountbeheer, app- en Windows-machtigingen en de privacy-instellingen. Je leert stap voor stap hoe alle essentiële onderdelen van Windows 10 werken, hoe je het meeste uit OneDrive kunt halen, je audio-, video- en fotobestanden bewerkt en beheert en welke instellingen je moet gebruiken voor je draadloze netwerk. En met de oefenvragen in de online cursus kun je jezelf testen op de geleerde materie. Wil je ook weten hoe bepaalde functies in Windows 10 in de praktijk werken? In de online cursusomgeving vind je tal van extra videotutorials waar alles in een rustig tempo wordt uitgelegd.

Voor wie is de bundel geschikt?

Kort gezegd: voor iedereen die met Windows 10 werkt en het maximale uit dit besturingssysteem wil halen. We bespreken de mogelijkheden van de ingebouwde apps, maar gaan ook dieper in op de materie. Deze cursus kun je zowel voor thuisgebruik als op kantoor volgen. De cursus is gemaakt op basis van Windows 10 Home, maar ook als je de Pro-versie hebt, kun je deze cursus zonder problemen volgen.

Direct aan de slag!

Bestel je deze bundel, dan ontvang je het bijbehorende 180 pagina tellende cursusboek rond 20 december in de bus. Als onderdeel van deze aanbieding kun je nu al direct aan de slag via de interactieve online cursus op Tech Academy: de Windows 10-cursus staat namelijk al voor je klaar. Na aankoop ontvang je per e-mail direct de instructies om de cursus te starten wanneer het jou uitkomt!

Let op: het speciale tarief geldt inclusief Black Friday-tegoedbon geldt tot en met 2 december. Bestel dus vandaag nog! Je betaalt nu slechts € 34,95, terwijl de volledige bundel oorspronkelijk € 69,90 kost! De verzendkosten binnen Nederland en België voor het cursusboek nemen wij bovendien voor onze rekening!

Tech Academy: cursus Windows 10
Bestel je de Windows 10-bundel, dan ontvang je het bijbehorende 180 pagina tellende cursusboek rond 20 december in de bus.

0 Reactie(s) op: Windows 10-beheer: vergeet de standaardinstellingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.