Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van de maand

Door: Redactie Computer!Totaal | 01 oktober 2018 10:18

How To

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. November
 3. Oktober
 4. September
 5. Augustus
 6. Juli
 7. Juni
 8. Mei
 9. April

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Mowgli

Mowgli is de live action film van het bekende sprookje Jungle Book. We volgen hier het Indiaase jongetje Mowgli die opgroeit in de jungle met de beer Baloo en de panter Bagheera aan zijn zijde.

Mowgli leert van hen hoe hij zich staande moet houden in de woeste jungle. Hier lijken de meeste dieren het mensenkind geaccepteerd te hebben, behalve de tijger Shere Khan. Mowgli zal uiteindelijk vrede moeten sluiten met het verschil tussen hemzelf als mens en de dieren die hij als zijn familie beschouwt.

The People vs. Larry Flynt

Larry Flint, stripclubeigenaar en rebel, zet samen met zijn vrouw een pornografisch tijdschrift op poten dat de grenzen van de maatschappij moet overschrijden. Dit levert in The People vs. Larry Flynt hem niet alleen miljoenen aan winst maar ook de woede van de normale en fatsoenlijke burgers op. Niet alleen de vele uren in de rechtbank zorgen ervoor dat het leven van Larry Flynt langzaam maar zeker bergafwaarts gaat.

Scarface

Scarface is een klassieker met Al Pacino die iedereen wel kent. Mocht dat voor jou niet het geval zijn, dan heb je geluk want hij komt in december weer op Netflix! Scarface vertelt het verhaal van een Cubaanse bootvluchteling die zich langzaam maar zeker omhoogwerkt in het drugscircuit van Florida. Maar uiteindelijk heeft hij iets te vaak van zijn eigen handelswaar gesnoept en zorgen paranoia, gezondheidsklachten en de politie op zijn hielen voor een penibele situatie.

Scent of a Woman

Charlie heeft in de film Scent of a Woman een vakantiebaantje nodig en komt terecht als ‘babysitter’ van de excentrieke en hardvochtige Kolonel Frank Slade, die blind is. Slade heeft echter heel andere plannen dan thuis in zijn gemakkelijke stoel te blijven zitten. Zonder overleg sleept Slade Charlie mee naar het bruisende New York om de bloemetjes buiten te zetten. Dit echter niet zonder een voorbedachte rade die hij niet met Charlie heeft gedeeld..

The Kominsky Method

The Kominsky Method is een nieuwe Netflix original serie met onder andere Michael Douglas. In deze serie volgen we een acteur die heeft afgedaan maar in zijn jongere jaren groot succes heeft gekend. Nu probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen door aan de slag te gaan als acteercoach in Hollywood.

The Age of Adeline

Adeline is voor alle mannen om haar heen een mysterie. Ze geeft weinig van zichzelf prijs en plotseling verdwijnt ze uit je leven. Dat gebeurt echter met een reden want Adeline heeft een groot geheim: haar leeftijd. Ze wordt namelijk niet ouder en dat heeft niet alleen voor haarzelf maar ook voor haar omgeving grote gevolgen.

Leatherface

Een gewelddadige tiener ontsnapt uit een psychiatrisch ziekenhuis met drie andere gevangenen. Hierbij ontvoert hij een verpleegster die hij meeneemt op zijn helse ontsnappingstocht. Ondertussen wordt hij achtervolgd door een al net zo gestoorde, obsessieve politieagent. De tiener zal later bekend staan als Leatherface.

1 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van de maand

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 4 april 2018 16:15 Kasander1
  Ik snap niet dat er zo'n positieve ophef gemaakt wordt over Annihilation. Het is wel een aardige film maar wel eentje van het betere B-format.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.