25 webshops voor de beste deals

Door: Robbert Brus | 23 november 2017 17:25

How To

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2

Een prachtig grote 4K-televisie met HDR voor prikkie, de beste grafische kaarten voor de helft en de allernieuwste games voor discountprijzen. Wie iets meer onderzoek doet voor de aankoop, kan gemakkelijk duizenden euro’s per jaar besparen op zijn gadgets, tech, games en nog veel meer! Met deze 25 tips vind je de beste plekken voor je dagelijkse deals, prijsfouten en goedkoopste online shops, zodat je flink kunt besparen op je aankopen. Kom maar op, Black Friday!

Wil je op de hoogte blijven van de allerbeste Black Friday-deals? Op Kieskeurig.nl houden we de beste koopjes voor je bij. Live! Hou dus de pagina in de gaten om geen koopje te hoeven missen.

01 Pepper

We zien je denken, is dat niet een datingsite? Dat klopt, als je naar Pepper.nl gaat. Vervang je de .nl-extensie voor .com, dan krijg minstens zo’n handige website om te scoren. Hier tref je alleen niet de man of vrouw van je dromen, maar de heetste koopjes! Op Pepper.com delen gebruikers aanbiedingen, prijsfouten en kortingscodes met elkaar. Anderen kunnen de aanbieding een plus of min geven en een aanbieding super heet of ijskoud maken. De heetste aanbiedingen krijgen een apart plekje op de website en worden dagelijks via een nieuwsbrief verstuurd. Naast de website is er ook de app die je op hoogte houdt van de heetste aanbieding.

02 AppShopper

Zoek je een app, bijvoorbeeld om een foto bewerken op je iPad of iPhone, maar wil je niet te veel betalen, kijk dan op AppShopper. Deze app biedt een overzicht van alle aanbiedingen in de App Store en laat ook een mooi overzicht zien van de prijshistorie. Zo zie je in een oogopslag of een app recent in prijs is verhoogd. Tevens kun je een wensenlijstje maken waardoor je een waarschuwing krijgt als een van de apps in prijs is gezakt, of zelfs helemaal gratis is geworden. Op AppShopper.com kun je zoeken naar iOS, iPhone, iPad en zelfs Mac apps, maar ze bieden ook een handige app voor je iPhone.

03 iBOOD

iBOOD was de eerste website met het concept om 24 uur lang een superaanbieding te plaatsen. Smartphones, netwerkschijven of televisies het wordt tegen bodemprijzen aangeboden. Soms is de prijs zo aantrekkelijk dat voordat je klaar met je bestellingen bent, het product al is uitverkocht. Elke dag om 0:00 vind je weer een vijftal nieuwe aanbiedingen in verschillende categorieën.

04 Humble Bundle

Het concept van Humble Bundle is fraai; koop spellen voor een prikkie en steun ook nog eens een goed doel. Bij Humble Bundle bundelen ze boeken of games voor een klein prijsje. Je kunt meestal kiezen uit drie verschillende prijscategorieën, vrijwel altijd startende met 1 dollar. Hoe meer je betaalt hoe meer je krijgt. Ook kun je aangeven hoeveel geld je geeft aan de ontwikkelaar, liefdadigheidsinstelling en Humble Bundle zelf. In het verleden zijn er vele mooie aanbiedingen geweest, waarbij zelfs Nintendo- en PlayStationspellen werden aangeboden vanaf een dollar. Betalen kan gemakkelijk via PayPal.

05 AliExpress

Voor veel koopjesjagers is de Chinese webshop niet meer weg te denken bij de maandelijkse boodschappen. Op AliExpress is voor iedereen wel iets te vinden. Van kleding tot slimme ringen met ingebouwde NFC-tag waarmee je je smartphone kunt ontgrendelen. Zonder AliExpress hadden veel Chinese producten nooit het Europese land bereikt en mogelijk nooit kunnen bestaan.

06 SpyDeals

Op SpyDeals vind je de beste koopjes, gratis producten, extreme kortingen en prijsfouten! Het concept is vergelijkbaar met dat van Pepper. Via een duimpje naar boven of naar beneden kun je aangeven of een aanbieding goed of slecht is. De beste aanbiedingen worden uitgelicht op de voorpagina.

07 Letgo

Heb je een mooi koopje gescoord en is jouw oude smartphone, monitor of tablet vervangen voor een nieuwer model, dan kun je natuurlijk nog meer besparen door de oude gadget direct van de hand te doen. Met de app Letgo ben je hem zo kwijt. Via de app maak je een foto, geeft een korte beschrijving en het staat in een paar seconden online. Letgo richt zich voornamelijk op spullen in de buurt. Zo kan het gebeuren dat ineens je buurman interesse heeft. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

08 Scoupy

Scoupy is een mooie bespaar-app voor shopliefhebbers. Regelmatig worden er producten aan Scoupy toegevoegd waarvoor je een cashback kunt krijgen. Via de app maak je eenvoudig een foto van je kassabon en binnen enkele dagen wordt het bedrag teruggestort op je rekening. Daarnaast kun je ook kassabonnen scannen en indienen voor spaarzegels.

09 Budgetgaming

Sta je op het punt een spel of spelcomputer te kopen, kijk dan voordat je naar de kassa loopt nog even op de bespaarwebsite www.budgetgaming.nl. Op deze site worden prijzen van verschillende winkels met elkaar vergeleken. Daarnaast kunnen leden ook prijsreacties geven als een product ergens voor een leuk bedrag wordt aangeboden.

Op de website Budgetgaming.nl vind je naast de prijzen en aanbiedingen ook een gezellige groep gamers die hun ervaringen over games delen. Onder Budgetgamers, zoals de leden zichzelf noemen, is de gunfactor groot. Op het forum worden regelmatig regionale deals met elkaar gedeeld, zodat de leden die niet in de buurt wonen ook gebruik kunnen maken van de actie.

10 Reclamefolder.nl

Niks leest lekkerder dan van een stuk papier, maar er is een ding dat papier niet heeft – een zoekfunctie. Ben je alleen opzoek naar een laptop, dan wil je niet eindeloos door alle folders heen bladeren. Op de website reclamefolder.nl staan alle folders digitaal en daarbij is ook de zoekfunctie toegevoegd. Nu hoef je alleen nog maar de zoekterm van jouw gewilde tech-apparaat in te voeren voor snel resultaat.

11 AppSales / Spontaan

Met AppSales kun je aanbiedingen en prijzen van Android-apps in de gaten houden. De app is vergelijkbaar met AppShopper voor iOS. Op AppSales worden de apps handmatig gecontroleerd voordat ze geplaatst worden. Zo voorkomen ze een deel spam. Naast op de hoogte blijven van de laatste prijsdalingen kun je ook een persoonlijk verlanglijstje maken zodat je een melding krijgt als de app in prijs daalt. Net als AppShopper kun je de prijshistorie zien, maar deze is wel beperkt tot de duur van 60 dagen (premium gebruikers kunnen 360 dagen terugkijken).

12 Social Deal

Van een onderhoudsbeurt voor je laptop tot het behalen van je vaarbewijs, via Social Deal kun je op een voordelige manier kennismaken met bedrijven uit de omgeving. De aanbiedingen die via Social Deal worden aangeboden zijn vaak erg voordelig en variëren van een cursus of spontaan uit eten gaan tot het om laten zetten van je videobanden. Wie graag een restaurantje pikt, kan ook de Spontaan-app van Social Deal downloaden. Via deze app kunnen beschikbare tafels in restaurants gemakkelijk en voordelig worden gereserveerd.

13 ALLKeyShop / Key Radar

Dat een spelletje persé op een cassette of schijfje moet staan is al lang verleden tijd. Tegenwoordig worden heel veel spellen digitaal als download aangeboden. Er zijn enorm veel aanbieders van productcodes om spellen te registreren. Op de website ALLKeyShop worden de prijzen van verschillende aanbieders op een rij gezet. Zo weet je dat je altijd de voordeligste prijs te pakken hebt. Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats. Websites als Kinguin en G2A zijn een soort marktplaats voor productcodes. In sommige gevallen zijn de productcodes op deze websites gebonden aan een regio of in het ergste geval gaat het om heling. Dit kan vervelende gevolgen hebben zoals een spel kwijtraken of zelfs je gehele account. Op Key Radar kun je controleren of een verkopende website geautoriseerd is om productcodes aan te bieden.

2 Reactie(s) op: 25 webshops voor de beste deals

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 24 november 2017 14:15 megasponsor
  Ik mis nog de mateloos populaire wish een verzameling van vele chinese bedrijven onder een store.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 24 maart 2018 13:16 Jeffrey
  Best wel schandalig dat spydeals aandacht krijgt, die kopieren letterlijk alles van pepper en kopen gewoon lekker veel facebook volgers met dat werk
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.