Beat the heat: de leukste zomerfilms op Netflix

Door: Stefanie Katzenbauer | 24 juli 2019 15:12

Zomerfilms op Netflix
Nieuws

De temperaturen rijzen momenteel de pan uit. Buiten zitten is dan eigenlijk niet eens een optie. Tenzij je natuurlijk vertoeft aan je eigen zwembad en een drankje met ijsklontjes binnen handbereik hebt. Mocht dat nou niet het geval zijn: trek de gordijnen dicht, plof op de bank. Dit zijn de leukste zomerfilms op Netflix.

Murder Mystery

Adam Sandler en Jeffifer Aniston spelen in Murder Mystery een getrouwd koppel dat na vijftien jaar huwelijk besluit op huwelijksreis te gaan. Onderweg naar de plaats van bestemming leert Audrey (Jennifer Aniston) de excentrieke en rijke Malcom Quince kennen. Hij nodigt hun uit op zijn jacht. Wanneer er echter tijdens de reis een van de andere gasten vermoord wordt, worden Sandler en Aniston hoofdverdachten. Ze zullen zelf moeten proberen om uit deze penibele situatie te ontsnappen en de waarheid te achterhalen.

Verliefd op Ibiza

Je zomer is niet compleet zonder een Nederlandse zomerfilm te hebben gekeken. Verliefd op Ibiza leent zich perfect voor deze situatie. Op dit eiland gedraagt niemand zich naar zijn leeftijd en is het altijd en overal een dolle boel. Met hoofdrollen voor onder andere Jan Kooijman, Jim Bakkum, Kim Feenstra en Simone Kleinsma, komen er een hoop BN’ers voorbij in dit romantische vakantie schouwspel.

The Cabin in the Woods

Van een romantische vakantie naar een helse vakantie: The Cabin in the Woods is een horrorfilm die je thuis aan de bank gekluisterd houdt. De film begint als elke andere tiener horrorfilm: een groep jongens en meisjes vertrekt naar een afgelegen hutje in het bos om daar vakantie te vieren. Onderweg hier naartoe worden ze nog gewaarschuwd door een sinister uitziende vent die hen zegt dat ze zelf moeten proberen terug te komen. Maar dan neemt The Cabin in the Woods een onverwachte wending zodat het een horrorfilm wordt zoals je nog niet eerder gezien hebt.

Couples retreat

Comedy acteur Vince Vaugn is te zien in de koppeltjes film Couples Retreat waar meerdere stellen proberen hun relatie weer nieuw leven in te blazen en hun bestaan samen weer op de rit te krijgen. Naast Vaugh zijn ook andere bekende namen zoals Kristen Bell en Jason Bateman van de partij. Eenmaal aangekomen op het eiland dat ironisch genoeg ‘Eden’ heet, moeten de vier koppels allerlei gekke toestanden doorstaan die hun zogenaamd dichter bij elkaar moeten brengen. Een luchtige film voor wie zelf even geen zin heeft om te bakken in de zon.

Baywatch

Baywatch is natuurlijk alom bekend. In deze verfilming uit 2017 kun je kwijlen bij de mooiste en gespierdste sterren van het moment zoals Dwayne the Rock Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra en Kelly Rohrbach. Baywatch kent roerige tijden en moet nieuw leven in worden geblazen. Ze verwachten dat de zwemmer en goud medaille winnaar Matt Brodey dat voor elkaar gaat krijgen. Verwacht van deze film veel dramatische slowmo’s, grove actie en een hoop geren.

Dirty Grandpa

Nog een film met Zac Efron in de hoofdrol: Dirty Granpa. In deze film wordt Efron vergezeld door Robert de Niro die de de opa van Efron speelt en net zijn vrouw verloren heeft. Na het verwerken van dit verlies besluit opa dat het tijd wordt om nog een beetje van het leven te genieten. Samen met zijn kleinzoon gaan ze op vakantie naar het bekende Amerikaanse ‘Spring Break’ evenement. Hier laten zowel opa als kleinzoon even echt het beest uit hangen.

0 Reactie(s) op: Beat the heat: de leukste zomerfilms op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.