De 10 beste feelgood films op Netflix

Door: partner-redactie | 13 augustus 2018 10:50

Devolo netflix
Partnerbijdrage

De zomer is nog lang niet voorbij maar ondertussen ben je het bakken in de zon misschien wel een beetje beu geworden. Tijd om op je (hopelijk koele) bank neer te ploffen en deze 10 beste feelgood films op Netflix te bingewatchen!

partner

Bridget Jones’s Diary

Wie kent Bridget Jones niet? Deze heerlijke Britse romantische komedie is een perfecte feelgood film voor een lome zomermiddag. Bridget probeert namelijk hard om te voldoen aan de standaarden die door de maatschappij opgelegd worden maar moet al snel onder ogen zien dat ze nét iets lomper, nét iets dikker en nét iets ongemakkelijker is dan de rest. En hoe kun je daar niet van houden?

Ghostbusters (2016)

Dertig jaar na de Ghostbusters die we allemaal kennen en liefhebben, is het de beurt aan een nieuwe generatie spookjagers. Dit keer worden de klassieke Ghostbusters neergezet door vier vrouwen onder wie de hilarische Melissa McCarthy. Deze vrouwen schuwen wat grove humor niet en zijn ook niet bang om all out te gaan in hun jacht op de geesten die New York lijken te overspoelen.

Wees klaar voor een nieuwe Ghostbuster avontuur!

Anchorman: the legend of Ron Burgundy

Will Ferrel is hét hoofd van de nieuwsafdeling en een bekend gezicht dat dagelijks op TV verschijnt. Hij is er heilig van overtuigd dat ook vrouwen een plek verdienen in de nieuwswereld, zolang ze zich maar beperken tot het verslaan van vrouw gerelateerde onderwerpen zoals mode en recepten. Dit verhaal speelt zich af in de jaren ’70 van San Diego. Burgundy wordt al snel geconfronteerd met het feit dat de vrouwen in opmars zijn als zijn nieuwe medenieuwslezer een vrouw is.

The Dictator

The Dictator is van dezelfde makers als de film Borat. Reken erop dat je dezelfde bizarre en komische slapstick humor kan verwachten. In The Dictator wordt de angst voor de grote dictators van deze wereld belachelijk gemaakt en worden deze mensen enorm op de hak genomen. De Dictator vertrekt naar Amerika om de komst van democratie in zijn onderdrukte land tegen te gaan. Dat kan natuurlijk alleen maar fout aflopen.

The Dajeerling Limited

Drie broers zijn op reis door India en dat doen ze per trein. Ondanks dat ze alle drie van elkaar vervreemd zijn geraakt, heeft het overlijden van hun vader ze weer samengebracht.

Op deze reis komen de broers niet alleen in bizarre omstandigheden terecht, ook zullen ze hun relatie onder ogen moeten zien. The Dajeerling Limited is een artistieke film die je kan kijken met een grote glimlach (en misschien een klein traantje).

The Simpsons Movie

Kennen we de reclames nog waarin het “spider pig, spider pig” liedje van Homer Simpson als ringtone werd aangeboden? Mocht je deze film nog niet gezien hebben, of je kan er geen genoeg van krijgen, dan mag deze absoluut niet ontbreken op dit feelgood Netflixlijstje.

De avonturen van de Simpsons nemen ons al jaren in beslag en nu Springfield in gevaar lijkt te zijn, is het maar afwachten of ze ook uit deze situatie iets positiefs kunnen maken!

Als je veel series en films streamt, heb je in het hele huis goed internet nodig. Je wil video's natuurlijk zonder haperen kunnen kijken - op de bank, in de slaapkamer of in de tuin. Loop je toch tegen problemen aan? Dan kunnen de devolo GigaGate powerline-adapters en wifi-bridge uitkomst bieden. De dLAN 1200+ WLAN ac powerline-adapter kwam bijvoorbeeld als beste uit een grote test van Computer!Totaal. Ook onze reviews én die van onze lezers waren positief.

Streamen werkt prima met een wifi-bridge, bijvoorbeeld de devolo GigaGate.

Ook met de devolo Multiroom WiFi Kit kun je perfect streamen. Hier vind je alle Testpanel-tests van onze lezers.

A Thousand Words

Eddie Murphy is weer in een hachelijke situatie beland. Hij speelt Jack McCall, een literaire agent die zijn snelle babbel continu gebruikt om situaties naar zijn hand te zetten. Hij schroomt dan ook niet om overal een slaatje uit te slaan. Maar dan liegt McCall tegen de verkeerde persoon, die besluit wraak te nemen. Nu moet Jack zijn woorden zéér zorgvuldig kiezen, anders staat hem iets heel onaangenaams te wachten.

Mortdecai

Charlie Mortdecai is een excentrieke kunsthandelaar die in opdracht van de Britse koningin op een speurtocht wordt gezet naar een gestolen schilderij. Jonny Depp vertolkt de rol van Mortdecai zoals we van hem gewend zijn: met een licht absurde houding maar immer grappig.

Een stel boze russen probeert te voorkomen dat Mortdecai het schilderij op het spoor komt. Dat levert natuurlijk gevaarlijke (maar ook hilarische) situaties op.

Mr. Poppers Penguins

Jim Carrey speelt Thomas Popper, die op een dag een zeer mysterieuze krat bezorgd krijgt. Deze krat blijkt afkomstig uit Antarctica en bevat meerdere pinguïns. Hier zit de zeer keurige en georganiseerde meneer Popper natuurlijk helemaal niet op te wachten. Maar al snel blijken de pinguïns en meneer Popper voor elkaar bestemd: de grappige pinguïns zorgen dat meneer Popper eindelijk kan ontspannen en een betere relatie op weet te bouwen met zijn kinderen en zijn ex-vrouw. Mr. Poppers Penguins is een echte familie feelgood film.

Toc Toc

Deze Spaanse film is een echte feelgood film waarbij goed gelachen kan worden. In een wachtkamer verzamelen zich meerdere mensen die een afspraak hebben met een bijzondere dokter: deze dokter moet hun namelijk van hun tics en neuroses afhelpen. Echter blijken alle afspraken op hetzelfde moment ingepland te zijn en de dokter is vertraagd.

De patiënten besluiten te wachten en raken langzaam maar zeker verwikkeld in een bizarre poging elkaar ondertussen te helpen.

1 Reactie(s) op: De 10 beste feelgood films op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 14 augustus 2018 20:08 Kasander1
    Komt er ook nog een lijstje met de 10 beste Amerikaanse horror, thriller, actie en/of fantasy-films? Ik zit namelijk niet zo op dat RTL5-gebeuren te wachten.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.