Streamend de kerst door: 10 heerlijke kerstfilms op Netflix

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 24 december 2014 10:10

Internet & Thuis

Het haardvuur brandt, de ballen schitteren in de boom en het diner was heerlijk. Kerstmis is geslaagd. Maar wat nu? Netflix natuurlijk...

Netflix staat boordevol films en series, dus is het logisch dat er ook genoeg te beleven valt rondom de kerst. Wij zetten de leukste kerstfilms en -shows op een rijtje. Lees ook: Dossier Netflix.

Home Alone

Een van de bekendste kerstfilms aller tijden. Een negenjarig jongetje wordt tijdens Kerstmis per ongeluk alleen thuis achtergelaten door zijn ouders en moet zijn huis zien te beschermen tegen een stel inbrekers.

Christmas Cupid

Het aloude verhaal van de drie kerstgeesten uit het boek A Christmas Carol van Charles Dickens, maar dan in een nieuw jasje. Een PR-consulente wordt bezocht door een aantal geesten die haar helpen haar egoïstische levensstijl te beteren.

The Grinch

Ergens in een fantasiewereld leven de Who's, een vredelievend volkje dat erg van Kerstmis houdt. Een van hen, The Grinch, moet er echter niets van hebben en is van plan het kerstfeest te stelen.

Beethoven's Christmas Adventure

Beethoven is een van de bekendste filmhonden die er zijn. In dit heuse kerstavontuur komt moet hij een elfje redden dat in een klein dorpje is neergestort en daarbij een tas met magisch speelgoed is kwijtgeraakt.

Mickey's Mooiste Kerst

Een van de kerstverhalen uit de Disney-studio's. Eigenlijk is het een verzameling van verhalen, waarin zowel Minnie Mouse, Donald en Katrien Duck, de neefjes, Goofy en natuurlijk Mickey zelf de hoofdrollen vertolken.

Frozen

Toegegeven, het is niet écht een kerstfilm, maar de Disney-kaskraker over sneeuw, ijs en familie mag in een winters lijstje als dit natuurlijk niet ontbreken.

Santa Baby 2: Christmas Maybe

Het vervolg op Santa Baby. De Kerstman ziet zijn eigen pensioen wel zitten en wil graag dat zijn dochter de boel overneemt. Er is echter nog iemand anders die wel het middelpunt van de decembermaand wil zijn.

The Christmas Bunny

Kerstmis is niet alleen maar om te lachen. In deze film vindt een eenzaam meisje op kerstavond een gewond konijn in het bos. Samen met een oudere vrouw, die vaker konijnen redt, probeert ze het dier weer gezond te maken.

BoJack Horseman Christmas Special

BoJack Horseman is een nieuwe populaire comedyserie op Netflix. De serie krijgt hoge waarderingen op filmsites en heeft nu ook een heuse kerstspecial aan de lijst toegevoegd.

Jonathan Creek: Christmas Special 2001: Satan's Chimney

Jonathan Creek is een Britse misdaadserie van de BBC, waarin een illusionist meehelpt om misdaden op te lossen. In 2001 kwamen de makers met deze kerstspecial op de proppen.

1 Reactie(s) op: Streamend de kerst door: 10 heerlijke kerstfilms op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 24 december 2014 21:52 Anoniem
    Dat hele Netflix is me de moeite en zeker het geld niet waard, zeer matig aanbod.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.