De beste klassiekers op Netflix

Door: Stefanie Katzenbauer | 12 december 2018 13:23

Devolo netflix
Partnerbijdrage

December is de perfecte maand voor: klassiekers. Netflix heeft natuurlijk een heleboel films te bieden maar de klassiekers op Netflix kun je blijven kijken. Daarom zetten wij graag voor jou de klassiekers op Netflix voor jou op een rijtje!

American Psycho

In American Psycho volgen we een echte Wallstreet zakentijger die niet alleen koelbloedig blijft wanneer de koers stijgt of daalt, maar ook koelbloedige moorden pleegt. Christian Bale speelt deze rol met overgave en geeft ons een kijkje in het gestructureerde brein van een verveelde seriemoordenaar. Natuurlijk merkt ook deze moordenaar dat hoe meer moorden je pleegt, hoe meer losse eindjes je over het hoofd dreigt te zien. Kan hij ermee wegkomen?

Als je veel series en films streamt, heb je in het hele huis goed internet nodig. Je wil video's natuurlijk zonder haperen kunnen kijken - op de bank, in de slaapkamer of in de tuin. Loop je toch tegen problemen aan? Dan kunnen de devolo GigaGate powerline-adapters en wifi-bridge uitkomst bieden. De dLAN 1200+ WLAN ac powerline-adapter kwam bijvoorbeeld als beste uit een grote test van Computer!Totaal. Ook onze reviews én die van onze lezers waren positief.

Streamen werkt prima met een wifi-bridge, bijvoorbeeld de devolo GigaGate.

Ook met de devolo Multiroom WiFi Kit kun je perfect streamen. Hier vind je alle Testpanel-tests van onze lezers.

Basic Instinct

Wederom moord en misdaad in de klassieker Basic Instinct, beroemd vanwege de hele spreid-je-benen-tijdens-een-politieverhoor-scéne. Wanneer een man koelbloedig met een ijspriem (pun intended) vermoord wordt, lijkt de dader met één vinger aan te wijzen. Deze heeft echter een waterdicht alibi en dus moet de politieagent alles op alles zetten om haar schuld te bewijzen.

Schindlers List

Als je klassiekers gaat kijken mag de intense Schindlers List niet in je lijst ontbreken. De film gaat over de Duitse zakenman Oscar Schindler die tijdens de Tweede Wereldoorlog een manier bedacht om duizenden Joden en Polen te redden van de Holocaust. Dat de film in zwart wit gemaakt is, geeft een extra laag aan de film. Een klassieker die je gezien moet hebben.

Breakfast at Tiffany’s

Het iconische beeld van Audrey Hepburn met haar parelketting en lange sigarettenstok is nog steeds een van de meest toonaangevende modefoto’s in onze huidige maatschappij. Deze foto komt uit de film Breakfast at Tiffany’s waarin we de excentrieke Holly volgen die zich nergens aan lijkt te willen (of kunnen) binden. Ze geeft spectaculaire feesten en houdt er meer dan één minnaar op na maar ontmoet uiteindelijk de man die haar aan haar levensstijl doet twijfelen.

Das Boot

Met Das Boot heb je weer een klassieke oorlogsfilm te pakken. Wanneer een aantal soldaten met een kater aan boord gaan van een onderzeeër, slaat na enige tijd de verveling toe. Ondanks dat ze een confrontatie met de vijand in het vizier hebben, kunnen ze de angst hiervoor niet vermijden.

Funny Girl

Barbara Streisand spelt in Funny Girl een showgirl die net altijd een beetje uit de maat danst.

Maar dat maakt haar natuurlijk zo bijzonder. Ze valt op bij een belangrijpe producent en begint zo haar weg naar de top. Maar ze komt er ook achter dat het eenzaam is aan de top. Als je dus zin hebt in een gezellige film met dans, muziek en een beetje drama, dan is Funny Girl een prima optie tijdens de feestdagen.

The Breakfast Club

The Breakfast Club is dé klassieker uit de jaren ’80. Een groepje middelbare scholieren moeten vanwege allerlei stunts die ze hebben uitgehaald nablijven. Dit groepje lijkt in eerste instantie niets gemeen te hebben. De lange en saaie middag zorgt er echter voor dat ze openhartige gesprekken voeren en dus wijzer en volwassener het schoolgebouw verlaten.

1 Reactie(s) op: De beste klassiekers op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 13 december 2018 18:45 emma93
    Hoe zou ik kunnen weten op welke naam het volgende nummer 0703019842 geregistreerd wordt? Op deze webpagina https://www.wiebelter.info/telefoonnummer/0703019842/ wordt er alleen maar een bedrijfsnaam aangegeven en ik zou graag de naam en achternaam van de eigenaar (van deze nummer) willen weten. Ik krijg er genoeg van en ik moet er iets mee doen….
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.