De beste kerstfilms op Netflix

Door: Stefanie Katzenbauer | 24 december 2018 17:53

Nieuws

Het is weer die tijd van het jaar: de kerstbomen zijn opgezet, de glühwein wordt opgewarmd en bij zoveel knusheid hoort natuurlijk een kerstfilm. Deze zoetste kerstfilms op Netflix zijn ideaal voor een heerlijk avondje!

A Christmas Prince

Een jonge journaliste wordt in A Christmas Prince voor het eerst op een grote zaak gezet: in het buitenland staat een knappe prins op het punt om koning te worden. Van dat grote evenement moet natuurlijk verslaggeving komen. Maar wanneer ze stiekem het kasteel binnensluipt, wordt ze aangezien voor de nieuwe nanny van de kleine prinses. Vanuit dit perspectief is ze de perfecte insider!

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Het vervolg op A Christmas Prince: The Royal Wedding geeft natuurlijk al een hint over hoe film een afloopt. Ook deze film speelt zich af in een sprookjesachtige winteromgeving maar nu nog groter en romantischer. Er wordt namelijk getrouwd en de jonge journaliste staat op het punt om koningin te worden. Het kasteel wordt overspoeld door kerstgekte en alles moet perfect zijn. Maar ze zal nog even moeten wennen aan alle tradities voordat ze de perfecte koningin kan zijn.

Bad Santa 2

Je kent Bad Santa misschien al. Bad Santa 2 is meer van hetzelfde. Deze vieze hulp kerstman neemt geen blad voor de mond. Hij houdt van drinken, vloeken en komt in de meest bijzondere situaties terecht die eigenlijk helemaal niet gepast zouden zijn voor een leuke en gezellige kerstman. Gelukkig kun je Willie dan ook absoluut niet beschrijven als een gezellige kerstman. Bad Santa 2 is ideaal voor als je alle zoetsappige kerstfilms beu bent.

Christmas Inheritance

In Christmas Inheritance is feestbeest Ellen Langford geboren met een gouden lepel in haar mond. Ze hoeft nergens hard voor te werken en leeft er lustig op los. Haar vader besluit dat het zo niet langer kan en stuurt haar naar een afgelegen dorp om haar een lesje te leren. Daar moet ze de zogenaamde ‘kerstbrieven’ naar de mede-eigenaar van het bedrijf brengen. Hier leert ze de ware betekenis van kerstmis en wat het inhoudt om een succesvol bedrijf te runnen. Maar misschien nog wel belangrijker: hoe ze op zichzelf kan vertrouwen en ware liefde leert kennen.

Pottersville

Wanneer een man ontdekt dat zijn vrouw een Furry is en vreemdgaat, wil hij zijn woede uiten door een gorillapak aan te trekken en ’s nachts kwaad door de sneeuw te stampen. Sommige mensen zien dit en denken dat ze Big Foot gezien hebben! Dat levert natuurlijk hilarische situaties op. Al helemaal wanneer er toeristenladingen aankomen in Pottersville in de hoop óók een glimp op te kunnen vangen van Big Foot.

Pak van mijn Hart

Ook Nederland heeft het een en ander te bieden op kerstfilm gebied. De kerstfilm Pak van mijn Hart heeft een echte Nederlandse sterrencast waaronder Chantal Janzen en Halina Reijn. Een Amerikaans bedrijf probeert de Kerstman sexy te maken en kijkt daarvoor het idee van Sinterklaas in Nederland af. Chantal Janzen wordt op de zaak gezet om de sexy Santa ook in Nederland de promoten.

0 Reactie(s) op: De beste kerstfilms op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.