Dit is er deze maand nieuw op Netflix

Door: Stefanie Katzenbauer | 28 februari 2019 14:08

Netflix
Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

Isn't It Romantic

Een romantische comedy met een twist: dat is wat we te zien krijgen in Isn’t it Romatic. Hierin speelt Rebel Wilson een jonge architecte die zowel op carrièregebied als op liefdesgebied maar niet aan de bak lijkt te komen. Daarnaast houdt ze er een zeer sceptische mening wat betreft lange relaties op na. Iets dat het vinden van de ware liefde natuurlijk niet ten goede komt. Wanneer ze wordt aangereden en haar geheugen verliest, wordt ze wakker in de meest zoetsappige romcom die je maar kan bedenken. Hoe zal ze hiermee omgaan?

Red Dragon

Red Dragon is een thriller klassieker waarin Anthony Hopkins nog eens in de huis van Hanibal Lecter kruipt om ons de stuipen op het lijf te jagen. Er worden namelijk mensen vermoord en hoewel dokter Lecter achter slot en grendel zit, blijkt hij toch nog behulpzaam te zijn in het opsporen van deze nieuwe moordenaar.

The Boy Who Harnessed the Wind

De dertienjarige William Kamkwamba wordt van school gestuurd wanneer blijkt dat zijn ouders niet langer de financiële kosten voor zijn studie kunnen opbrengen. De jonge puber gaat echter niet bij de pakken neerzitten want hij heeft een veel nobeler doel: hij wil een windmolen bouwen in zijn dorp dat langzaam verhongert. Samen met zijn vader gaat hij aan de slag om zijn dorp te helpen.

The Pursuit of Happyness

Deze bekende tranentrekker met Will Smith in de hoofdrol verschijnt ook deze maand op Netflix. The Pursuit of Happyness volgt een worstelende vader die deur aan deur typmachines verkoopt en maar niet rond kan komen. Langzaam maar zeker raakt hij alles kwijt, hoe hard hij ook zijn best doet. Het leven weegt zwaar op hem en het wordt alleen maar erger wanneer hij ook voor zijn kleine zoontje moet zorgen.

Formula 1: Drive to Survive

Goed nieuws voor alle Formule 1 fans! Vanaf 8 maart verschijnt Formula 1: Drive to Survive op Netflix. Deze documentaire werd in voorgaande seizoenen opgenomen. Er zijn diepte interviews met de grootste en bekendste coureurs, achtergrond informatie van de grid en nog veel meer. Ook onze eigen nationale trots Max Verstappen zal in deze documentaire voorkomen. Wie vaker de GP’s bekijkt weet dat de auto’s dusdanig gemaakt zijn dat de coureurs zo min mogelijk gevaar lopen, deze documentaire maakt het echter allemaal lekker dramatisch.

Triple Frontier

Triple Frontier met onder andere Ben Afflec in een van de hoofdrollen gaat over een groep special forces soldaten die herenigd worden om een miniteus geplande diefstal uit te voeren in Zuid-Amerika. Ditmaal vechten de ex-soldaten dus niet voor volk en vaderland maar om hun eigen hachje te redden. Natuurlijk spelen er meerdere obstakels mee waardoor de mannen gedwongen worden al hun vaardigheden in te zetten om hun leven te redden.

0 Reactie(s) op: Dit is er deze maand nieuw op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.