Dit zijn de beste techpodcasts op Spotify

Door: Justin Doornekamp | 30 november 2019 13:26

Podcast
Blog

Spotify draait allang niet meer alleen om muziek. Vooral podcasts zijn momenteel flink in opkomst en met de vakantie voor de deur zijn wat tips altijd handig. Welke podcasts moet je hebben als je vanuit je hangmat toch op de hoogte wilt blijven van het laatste technische nieuws? Wij zetten er enkele op een rijtje.

1. This Week in Google

In deze podcast blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt bij Google. Tech-experts Leo Laporte, Jeff Jarvis en Stacey Higginbotham bespreken iedere woensdag het laatste nieuws over de internetreus, maar ook over andere grote techbedrijven. Er zijn meer dan vierhonderd afleveringen beschikbaar, dus daar kom je je vakantie wel mee door.

2. IT Visionaries

Iedere week verschijnen er twee afleveringen van IT Visionaries, waarin de laatste trends op het gebied van technologie besproken worden door CIO's, CTO's, CDO's en andere topbestuurders van grote techbedrijven. De makers van de podcast omschrijven IT Visionaries als "de nummer één bron voor alle insights, interviews en levenslessen van IT-leiders".

3. TechStuff

TechStuff behandelt alles wat maar een beetje te maken heeft met technologie. Hoe werken bepaalde technieken? Welke bedrijven en mensen zitten er achter bepaalde gadgets en welke impact heeft technologie op ons leven en op onze cultuur? Al dit soort vragen komt aan bod in deze podcast. Het programma wordt dagelijks opgenomen, van maandag tot en met vrijdag.

4. The Future of Everything

Redacteurs van de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal maken circa twee keer per maand deze podcast over de toekomst van technologie. Ze kijken naar de manier waarop de wetenschap en de technologie de manier waarop we werken en leven revolutionair veranderen. Ze doen dit onder meer door interessante interviews.

5. De Technoloog

Liever een Nederlandstalige podcast? Probeer dan De Technoloog van BNR Nieuwsradio. Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg gaan tijdens deze podcast in gesprek met experts over de laatste technologische ontwikkelingen.

Wie op zoek is naar meer Nederlandstalige techpodcasts, kan in dit artikel zijn hart ophalen.

0 Reactie(s) op: Dit zijn de beste techpodcasts op Spotify

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.