Zo kun je geld besparen via Amazon.de

Door: Martin Gijzemijter | 09 april 2018 15:24

How To

We moeten al jaren lijdzaam toezien hoe Amazon.com de Amerikaanse markt verovert met mooie producten, scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Natuurlijk, wij hebben Bol.com maar dat is toch niet helemaal hetzelfde. Maar wist je dat jij ook gewoon bij Amazon kunt bestellen? Je moet er alleen even voor naar de Duitse site Amazon.de.

Wanneer je naar de Nederlandse site van Amazon gaat (inderdaad www.amazon.nl) vind je geen producten, maar vooral boeken. Amazon heeft immers geen magazijn voor producten in Nederland. Duitsland heeft wel zo’n magazijn, en heeft ontdekt dat dit voor de Nederlandse markt bijzonder interessant is, het bedrijf biedt de site namelijk sinds kort volledig in het Nederlands aan. We zeggen er direct bij: niet álle producten worden vanuit Duitsland naar Nederland verzonden, maar wanneer dit gebeurt dan wordt dit direct bij het product in rode letters weergegeven.

Geld besparen

Het voordeel van bestellen via Amazon.de is dat de prijzen in sommige gevallen aanzienlijk lager liggen dan de prijzen in Nederland. Daarbij hoef je, als je je aanmeldt voor Amazon Prime in veel gevallen niet eens verzendkosten te betalen, waardoor het wel héél voordelig wordt. En Duitsland ligt in de EU, dus je betaalt ook geen importheffing. Levering de volgende dag is uiteraard niet altijd mogelijk, maar twee werkdagen is ook prima te doen. Het is overigens wel zaak om goed te blijven opletten, want hoewel de prijzen vaak (veel) lager liggen, liggen sommige prijzen ook gewoon hoger. Dus goed blijven vergelijken!

Ook in Nederland kun je je techproducten veel goedkoper halen dan je misschien gewend bent (in dit artikel lees je hoe dat komt). Wil je het met eigen ogen zien? Lees dan onze review van twee handenvol gadgets die we bij de Action gekocht hebben.

0 Reactie(s) op: Zo kun je geld besparen via Amazon.de

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.